مدیریت در البرز همانند قایق سواری در رودخانه خروشان است

تصویر روز: معاون پیشین هماهنگی امورعمرانی استانداری البرز و مشاور اقتصادی اعلام کرد: کاندیده های مجلس بایستی به ذات متخصص باشند؛ زیرا مجلس جایگاهی است که توان قانون گذاری دارد و کسی می تواند در این جایگاه وارد شود که تخصص لازم برای مشارکت در قانون گذاری را داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی تصویر روز به نقل از سایت رخداد ۲۴ مجید سریزدی با بیان این مطلب در نشستی صیمانه با اهالی رسانه به پرسش های آنها که هرکدام در واقع بیان گوشه ای از معضلات و کاستی های موجود در البرز و یا کلانشهر کرج بود، پاسخ داد.

در این نشست محور سخنان معاون پیشین هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با خبرنگاران در سه موضوع اساسی و خبر ساز این روزهای کشور و استان یعنی راهکارهای توسعه البرز، انتخابات مجلس ،همچنین بحران اقتصادی و بسته خروج از آن یعنی اقتصاد مقاومتی بیان شد.

سریزدی در بخش اول پرسش و پاسخ با توجه به سمتی که سال های گذشته در استانداری البرز داشته است، اظهار کرد:همیشه گفته ام که برای توسعه استان باید برنامه ریزی کرد و چشم انداز آینده البرز را بر اساس جمع آوری اطلاعات و همچنین بررسی طرح ها و پروژه هایی که در بطن برنامه ریزی ها قرار دارند ترسیم کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پیشنهاد تنظیم منشور کرج در راستای رفع عقب ماندگی این شهر مطرح شده است، افزود: در قالب منشور ترسیمی برای کرج پرداختن به موضوعات اساسی شهر مانند معضل ترافیک و حمل و نقل مورد توجه قرار گرفته است و در راستای این بحث ایجاد تقاطع های غیرهمسطح شهر همانند زیرگذر شورا، آزادگان، کاج و دیگر موارد پیش آمد.

سریزدی با بیان اینکه مدیریت شهری کرج با کنار گذاشتن پیمانکار پروژه قطار شهری گامی مهم در راستای بهبود وضعیت حمل و نقل شهر برداشته است، بیان کرد: در گذشته بارها تاکید داشتم که بار قطار شهری کرج با شرکت پیمانکاری مجری آن یعنی سابیر به مقصد نمی رسد و اکنون که شورای شهر کرج برکنار گذاشتن این شرکت از پروژه مهم شهر همت گمارد ،پروژه قطار شهری به یقین با سرعت پیش خواهد رفت.

وی در ادامه با اشاره به طرح برد -برد که در زمان حضور وی در استانداری البرز مطرح شد، گفت: این طرح در راستای بومی کردن اقتصاد مقاومتی در استان اجرایی شد و حتی زمانی که محمد باقرنوبخت (ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور) در همایش برد -برد حضور یافت، با ابراز خشنودی از برگزاری این همایش بیان کرد؛ البرز تنها استانی است که افتصاد مقاومتی را عملی کرده و این سخن ایشان در زمان خود و شرایط آنها روزها برای ما بسیار با ارزش بود.

معاون پیشین هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در ادامه افزود: زمانی که با ادامه برگزاری طرح برد-برد در استان مخالفت شد دلیلش مخالفت با شخص من نبود ، بلکه در اصل منشا مخالفت ها، قبول نداشتن برنامه هایی بود که از سوی من مطرح میشد و عده ای آن را نمی پذیرفتند.

وی در ادامه با ذکر اینکه در حال حاضر به عنوان مشاور اقتصادی در کنار بسیاری از نهادهای استان مشغول به فعالیت است، گفت: مدیریت در البرز همانند قایق سواری بر رودخانه های خروشان است ؛ در نتیجه برای پیشرفت و توسعه استان باید طوری برنامه ریزی کرد که در کوتاهترین زمان به بیشترین بهره برداری رسید و بحث سرعت و شتاب بخشیدن به امور در این میان بسیار مهم است.

سریزدی در مورد حضور قومیت های مختلف در البرز و بهره گیری از این رنگین کمان قومیتی توضیح داد: اکنون در البرز و به ویژه کرج شاهد حضور اقوام مختلف هستیم و این حضور همانند جریان خروشانی است که بدون هدایت رها شده، در صورتی که با توجه به پتانسیل های متفاوتی که مردمان هر قوم دارند می توان از حضور آنها در راستای توسعه استان بهره برد.

وی در خصوص انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی گفت:هر کسی میخواد واردعرصه انتخابات شود نیاز است با این دید پیش رود که قرار است در یک جایگاه مهم وارد شود که بخش مهمی از سرنوشت استان و شهر زادگاهش در دست اوست، به یقین کاندیدایی با چنین دیدگاهی صد درصد نگاهی دلسوزانه به آینده خود و همشهریانش دارد.

معاون پیشین هماهنگی امورعمرانی استانداری البرز در مورد اینکه مجلس جایگاه چه کسانی است، توضیح داد: برای نشستن بر کرسی نمایندگی مجلس مهمترین گزینه آن است که کاندیده های مورد نظر بایستی به ذات متخصص باشند؛ زیرا مجلس جایگاهی است که توان قانون گذاری دارد و کسی می تواند در این جایگاه وارد شود که تخصص لازم برای مشارکت در قانون گذاری را داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه تقویم انتخابات مجلس بابد فارغ از جناحی بودن ورق بخورد، افزود: بحث اصلی در مورد نماینده مجلس بودن و یا کاندیدا های نمایندگی مجلس شدن پیروی از رهبر، اعتقاد به آرمان های انقلاب و تبعیت از قانون است که تمامی جناح های سیاسی کشور به این اصول پایبند هستند.

سریزدی در پایان از مجلس به عنوان یک نیروی محرکه نام برده و اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی نشان فرهنگی، دینی، مذهبی و انقلابی دارد که در بطن آن جاریست و در کنار آن تخصص و برنامه داشتن نمایندگان مجلس به عنوان یک اصل مهم و ضروری مطرح است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *