dolar foroshi

دستگیری ۱۰ نفر از دلالان ارز

دادستان عمومی و انقلاب تهران از دستگیری ۱۰ نفر از دلالان ارز خبر داد.

به گزارش صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران،عباس جعفری دولت آبادی در بیست و چهارمین نشست شورای معاونان دادستانی تهران با موضوع اجرای احکام روز ، از تشکیل پرونده مربوط به مسائل ارزی در دادسرای پولی- بانکی خبر داد و درباره چگونگی روند قضایی این پرونده اظهار داشت: تاکنون ده نفر از دلالان ارز بازداشت شده اند .
دادستان تهران در خصوص پرونده واگذاری املاک شهرداری و حقوق‌های نجومی هم گفت .. تا کنون ۶۶ نفر در پرونده واگذاری املاک و ۷۴ نفر در پرونده حقوق‌های نجومی احضار شده اند و از آن‌ها تحقیق شده است، ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر تحقیقات این دو پرونده به اتمام برسد.
مردم از نحوه رانندگی رانندگان خودروهای سنگین در اتوبان ها رنج می برند

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت : مردم از نحوه رانندگی رانندگان خودروهای سنگین در اتوبان ها رنج می برند و قدرت مقابله با چنین رانندگانی را ندارند .
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران،عباس جعفری دولت آبادی در بیست و چهارمین نشست شورای معاونان دادستانی تهران با موضوع اجرای احکام روز افزود‌: برخی جرائم مانند شرارت‌ها و سرقت‌ها هم جرم و هم آسیب محسوب می‌شود و آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی را نیز در بر می گیرد؛ به عنوان مثال حضور متکدیان چهره شهر را نازیبا کرده است و به هم می‌زند؛ کودکان کار و معتادان متجاهر آسیب محسوب می‌شوند و مردم از آن‌ها رنج می برند.
وی با تاکید مجدد بر گسترده بودن مسائل و مشکلات حوزه اجتماعی، عفاف و حجاب و جرایم علیه حوزه اخلاق را در دایره این گستره دانست و با اشاره به این که حوزه اخلاق به نوعی به نظم عمومی مرتبط است، به عنوان نمونه با اشاره به موضوع ترافیک و آلودگی اظهار داشت: ترافیک و آلودگی هوا یک مشکل اجتماعی است که اکثر مردم با آن درگیرند و از جمله، سختی رفت و آمد، تاخیر در انجام دادن امور و هزینه‌های مربوط، بر نحوه رفتار مردم تاثیر می‌گذارد.
دادستان تهران با تصریح بر این که آلودگی هوا و معضل ترافیک واجد وصف مجرمانه نیست، اما اکثر مردم درگیر آن هستند، افزود: از این رو به عنوان یک مشکل اجتماعی قابل بحث و بررسی است.
جعفری دولت ‌آبادی، شیوه دولت‌ها در برخورد با چنین مسائلی را، مدیریت مساله اعلام کرد و افزود: همه حکومت‌ها وقتی با این گونه مسائل مواجه می شوند آن را مدیریت می‌ کنند و در غیر این صورت، نظم اجتماعی مختل می‌شود.
وی در بازگویی نظر متخصصان پیرامون علل و ترافیک آلودگی هوا ، اظهار داشت: عده‌ای در تبیین علل این مشکل به جمعیت زیاد این کلان شهر تهران که هشت تا نه میلیون نفر است اشاره دارند و معتقدند که معابر اشباع شده است و کشش بیش از این را ندارد.
وی گفت‌: آمارها از تردد وجود سه میلیون و هشتصد هزار خودرو و سه میلیون موتورسیکلت در تهران سخن می گوید که بخشی از آن‌ها فرسوده و از رده خارج محسوب می‌شوند و مجموع شمار سفرهای درون شهری در هر روز هفده میلیون اعلام شده است و کارشناسان ترافیک معتقدند مدیریت این میزان وسیله نقلیه و این جمعیت زیاد با مشکلات جدی مواجه است؛ به ویژه در فصول پاییز و زمستان که به لحاظ برودت هوا و کوتاه بودن ساعات روز، بیش از ۶۵ درصد مردم از وسیله شخصی استفاده می‌کنند.
دادستان تهران با اذعان بر اقدامات به عمل آمده در راستای بهبود ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله افزایش تعداد اتوبوس‌ها ، ایجاد ایستگاه‌های بی آر تی و افزایش خطوط مترو برغم چنین اقداماتی، کلاف ترافیک و آلودگی هوا را در حال پیچیده تر شدن ارزیابی کرد و با اشاره به خبری که سال ۱۳۵۶ در یکی از روزنامه‌ها درج و اعلام شده بود که تهران به پارکینگ اتومبیل‌ها تبدیل شده است، افزود: حال که چهل سال از آن زمان گذشته، این مشکل نمود بیشتری دارد.
جعفری دولت‌ آبادی در تبیین مدیریت ترافیک و آلودگی هوا به برخی راهکارها اشاره کرد و گفت: امروزه شهر تهران از نظر احداث معابر، اتوبان‌ها و خیابان‌های جدید اشباع است پس باید به سوی توسعه حمل و نقل عمومی، استفاده از سیستم هوشمند و مدیریت ترافیک شهری رفت و در این راستا، افزایش خطوط مترو که در حال ارتقاء است و از پنج به هفت خط خواهد رسید، مدیریت بر اصناف و ساعات کاری مغازه‌ها و برقراری سرویس‌های حمل و نقل ادارات باید مجددا مورد توجه قرار گیرد.
وی با تایید راهکارهای فوق الذکر، مشکل اصلی ترافیک را پایین بودن سطح انضباط اجتماعی دانست و گفت: رعایت انضباط اجتماعی در کنترل ترافیک بیش از سایر مسائل نقش دارد و به عنوان مثال وقتی پلیس در اجرای طرح زوج و فرد، ممنوعیت تردد برخی خودروها را در مناطقی اعلام می کند، برخی رانندگان بدون توجه به این اعلام، اقدام به بیرون آوردن خودروهای شخصی می کنند و به پرداخت جریمه یا حتی توقف خودرو توسط پلیس تن در می دهند و این نحوه اقدام، جلوه ای از نبود انضباط اجتماعی و اعتقاد نداشتن مردم به این امر است.
دادستان تهران با تاکید بر ضرورت افزایش انضباط اجتماعی در مردم، به اجرای تدریجی طرح کمربند ایمنی اتومبیل اشاره کرد و گفت: تا چند سال پیش استفاده از کمربند ایمنی در خودروها معمول نبود اما آموزش‌های پلیس از طریق صداوسیما و رسانه‌ها و سخت گیری که در این زمینه اعمال شد پاسخ داد و این امر نشان می‌دهد که تحقیق انضباط اجتماعی، اگرچه که با موانعی مواجه است، اما ممکن است و هم چنان که افزایش شمار خودروها، انضباط عبور و مرور را می طلبد، افزایش نقدینگی در جامعه نیز، نیازمند مستلزم اعمال انضباط مالی است و چنان‌چه وجوه زیادی در اختیار افراد بی انضباط قرار گیرد، نظم اقتصادی جامعه مخدوش می‌شود.
جعفری دولت‌آبادی از معاونان دادستان خواست با پلیس همکاری کنند و با برگزاری نشست‌هایی با پلیس‌های محلی، به مشکلات اجتماعی که مستلزم حمایت است وارد شوند.
وی به منظور روشن شدن نحوه عملکرد سرپرستان دادسراها در موضوعات مرتبط با انضباط اجتماعی، به رویکرد دادسرای تهران در موضوع اتحادیه‌های صنفی اشاره کرد و اظهار داشت: دادسرای تهران طی جلسه ای با روسای اتحادیه‌های صنفی، ضمن گوشزد کردن وظایف اتحادیه‌ها، به آن‌ها اطمینان داد که در انجام وظایف خود مانند بازرسی از مغازه‌ها، از حمایت قضایی دادستانی بهره مند خواهند شد.
دادستان تهران در مورد برخی مصادیق مشکلات ترافیک و آلودگی هوا اظهار داشت: سرپرستان نواحی علاوه بر کمک به پلیس در امور نیازمند رسیدگی قضایی، می توانند از اقدامات و تدابیر پیشگیرانه، استفاده کنند و در دو مقوله حمایت از انضباط اجتماعی و کمک به پلیس در موارد نیاز اقدام کرد و از جمله مشکل تردد خودروهای سنگین با سرعت زیاد در اتوبان‌هاست که با توجه به محدود بودن تردد آن‌ها به ساعات شب، حوادث زیادی را در پی دارد.
جعفری دولت‌آبادی خطاب به معاونان دادسرا اظهار داشت: مردم از این نحوه رانندگی رنج می برند و قدرت مقابله با چنین رانندگانی را ندارند و باید در این زمینه و با صدور دستور قضایی به پلیس کمک کرد.
مثال دیگری که دادستان تهران مطرح کرد ، نحوه اقدام خودروهای مدل بالا بود که در برخی مناطق شهر دور دور و موجبات مزاحمت مردم را فراهم می کنند .
وی صدور دستور قضایی از سوی سرپرستان نواحی در توقیف این خودروها را ضروری دانست و از پلیس خواست که با توجه به صدور دستور قضایی در این باره به اجرای آن در تمام موارد اقدام کند .
دادستان تهران خطاب به سرپرستان نواحی دادسراها اظهار داشت: حمایت شما از مأموران پلیس در برخورد با جرایم و تخلفات، ضمن این که در حوزه‌های آلودگی هوا و ترافیک شهری موثر است قوام دهنده انضباط اجتماعی نیز خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *