samane dadvar

پروژه دادور وزارت اقتصاد، نامزد ۵ پروژه برتر جهانی شد

تصویر روز : طبق آخرین ارزیابی‌های صورت گرفته توسط دبیرخانه اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی (WSIS)، سامانه دادور وزارت اقتصاد برای اولین بار و از میان ۶۰ پروژه برتر جهانی پذیرفته شده، نامزد ۵ پروژه برتر جهانی شد.
اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی مزبور به طور سالیانه جهت تبیین جایگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات در تحقق اهداف برنامه توسعه پایدار ۲۰۳۰ سازمان ملل متحد، در شهر ژنو کشور سوئیس برگزار و پروژه‌های موفق برگزیده در محورهای تعیین‌شده و در چارچوب اجرای برنامه مذکور معرفی می‌شوند.

بر اساس این گزارش، سامانه دادور به آدرس www.bemcenter.ir، یکی از ۴ سامانه مرکز ملی پایش محیط کسب و کار کشور است که بر اساس تصویب نامه یک مرداد ۹۶ ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و در راستای اجرای تبصره یک ماده ۳ قانون اصلاح مواد ۱، ۶ و ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، به منظور دریافت، انعکاس، پیگیری و رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار در وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل گردیده است.

مبتنی بر گزارش دبیرخانه اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی، در سال  ۲۰۱۸، خطوط عمل (Action line) اجلاس، با ۱۱ محور و ۱۸ گروه بندی(Category) با اختصاص عناوین تخصصی ناظر بر اهداف توسعه پایدار، تعریف و ابلاغ شده است.

بر همین اساس؛ معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد در یکی از نقش های موثر خود به منظور ارائه دستاوردهای حوزه ی اقتصادی – مالی کشور درمسابقه انتخاب پروژه‌های موفق جهان(success)  با معرفی کلیات و نحوه عملکرد سامانه دریافت شکایات، انعکاس و پیگیریِ و رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار (دادور) شرکت نموده و توانست پس از گذراندن مراحل داوری، بعد از اخذ تایید چاپ پروژه درمستندات سال۲۰۱۸، به مرحله نامزدی ۵ پروژه برتر جامعه اطلاعاتی جهانی نائل گردد.

در این گزارش آمده است: این پروژه از نظر داوران، در خط عمل «۷» با عنوان کاربرد دولت الکترونیک با هدف تحقق اهداف توسعه پایدار در زمینه‌های خدمات عمومی، تجارت، تحصیلات، بهداشت، ایجاد اشتغال، ارتقای علوم، کشاورزی، محیط زیست” و در چهارچوب سیاست‌های الکترونیکی ملی، حائز اهمیت بوده  و شامل اقدام در بخش‌های ۹ (ارتقای زیرساخت، صنعت و نوآوری)،   ۱۶ (ایجاد صلح، عدالت و موسسات با ثبات)   و ۱۷ (همکاری برای اهداف اجلاس جامعه اطلاعاتی جهانی) از ۱۸ گروه بندی توسعه پایدار می‌باشد.

 به گزارش ایپنا ، پروژه ثبت شده توسط معاونت امور اقتصادی به نمایندگی از وزارت امور اقتصادی و دارایی تنها پروژه منتخب از جمهوری اسلامی ایران در  در خط عمل شماره «۷» می‌باشد و موفقیت کسب شده وصعود به این مرحله از رقابت، اولین تجربه مکتسبه وزارت اقتصاد در دوره های برگزار شده رخداد WSIS محسوب می شود.

لازم به ذکر است، سامانه دادور تاکنون در ۱۲ استان کشور پیاده سازی شده و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سه ماهه اول سال ۱۳۹۷، در کل کشور اجرایی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *