taghavi

بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیاتی شرکت های تعاونی

تصویر روز: رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از بخشودگی صد درصد جرائم شرکت های تعاونی تا پایان سال ۹۵ خبر داد .

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت : این شرکت ها درصورتی مشمول بخشودگی جرائم می شوند که تا پایان امسال اصل مالیات خود را بپردازند.

به گزارش صدا و سیما ، سید کامل تقوی نژاد در نشست مشترک خود با روسای اتحادیه های تعاونی ها بدون اشاره به میزان بدهی شرکت های تعاونی ، حل مشکلات مالیاتی بخش تعاون کشور را در قالب تشکیل کارگروه تخصصی با حضور نمایندگان تعاونی ها و مدیران ارشد اداره کل مالیات کشور ضروری دانست.

وی با تاکید براینکه مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور به هیچ وجه حاضر نیستند ریالی غیرعادلانه وارد خزانه دولت شود ، به مزیت های بخش تعاون در اقتصاد کشور اشاره کرد و افزود : سازمان نظام مالیاتی کشور تلاش می کند مشکلات مشکلات این بخش به حداقل برسد.

تقوی نژاد گفت : این سازمان در تصمیمات و سیاست گذاری های نظام مالیاتی و همچنین در تنظیم قوانین، بخشنامه ها، آئین نامه ها و تصمیم گیری های نظام اقتصادی کشور قطعا نظر شرکت های تعاونی و فعالان این بخش مد نظر قرار می دهد.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: نظام تعاون و نظام مالیاتی یک فصل مشترک دارند و در گفتار همگان بر اهمیت بخش تعاون اصرار دارند در این حال بر دریافت مالیات برای اداره کشور تاکید می شود اما در عمل همان طور که بر اساس برنامه های توسعه ای وقوانین بالادستی سهم تعاون از اقتصاد ملی محقق نشد، در بخش وصول مالیات ها نیز انتظارات برآورده نشد.

وی با بیان اینکه قطع به یقین نظام تعاونی و مالیاتی هر دو از ظرفیت های بسیار زیادی برخوردار هستند، گفت: اگر بخش تعاون در اقتصاد کشور به درستی فعالیت کند ، نجات دهنده اقتصاد کشور خواهد بود و اگر سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی و فرامین رهبر معظم انقلاب نیز درباره فعالیت بخش تعاون به صورت دقیق اجرا می شد، اقتصاد مقاومتی زودتر از آنچه که انتظار می رفت ، قابل تحقق بود.

تقوی نژاد با تاکید بر اینکه شالوده اقتصاد مقاومتی بر اصل ۴۴ و تقویت بخش تعاون استوار است، ادامه داد: اگر به دنبال مردمی کردن اقتصاد، برقراری عدالت و پررنگ کردن ابعاد اجتماعی اقتصاد هستیم باید بدنبال احیای بخش تعاونی به عنوان یکی از ارکان اقتصادی باشیم.

معاون وزیر اقتصاد همچنین از تشکیل کمیته مشترک بین سازمان مالیاتی کشور و اتاق تعاون ایران برای بررسی مشکلات مالیاتی شرکت های تعاونی خبر داد.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور درباره آخرین وضعیت قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده نیز گفت : لایحه دائمی کردن این قانون در دولت در حال بررسی است که تاکنون ۴ ماده از آن به تصویب رسیده است.

وی افزود : این قانون بسیاری از مشکلات فعلی را رفع می کند ضمن اینکه اگر بدرستی اجرا شود ، می تواند برای بخش تولید، صادرات و  اشتغال بسیار مهم و اثر بخش باشد.

تقوی نژاد با بیان اینکه قانون مالیات های مستقیم نیز اصلاح شده که قانون بسیار پیشرفته ای است و ضمانت های اجرایی بسیار خوبی دارد ، گفت : بر اساس این قانون اطلاعات صحیح از فعالان اقتصادی دریافت می شود و همه فعالان اقتصادی باید به عنوان مودی شناسایی شوند.

وی افزود : البته شناسایی مودیان صرفا به معنی دریافت مالیات از همه آنها نیست بلکه ممکن است برخی از آنها شامل تخفیف یا معافیت مالیاتی شوند اما باید مشخص شود که چه کسانی در چرخه اقتصادی کشور فعالیت دارند.

تقوی نژاد با بیان اینکه میزان وصول مالیات ها در ۸ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد رشد داشته است، گفت: سعی کردیم در جریان وصول این مالیات ها کمترین مشکل متوجه مردم شود و بخش عمده این مالیات ها از طریق شناسایی مودیان جدید و وصول مالیات های گذشته بود.

براساس این گزارش، اعضای هیأت رئیسه اتاق تعاون و معاونان سازمان امور مالیاتی نیز در این نشست حضور داشتند و پرسش و پاسخ‌هایی درباره مشکلات مالیاتی تعاونی‌ها مطرح شد.

مالیات‌های علی‌الرأس تعاونی‌ها و ارزش افزوده از موضوعات مهم این نشست کاری بود که درباره آن برخی رؤسای اتحادیه‌های تعاونی توضیحاتی ارائه کردند و در ادامه معاونان مالیاتی در پاسخ به این اظهارات راهکارهایی ارائه کردند. قرار شد توافقی میان دو طرف پیرامون ایجاد کارگروه تخصصی ایجاد شود و تمام مشکلات بخش تعاون در آن به بحث و تبادل نظر گذاشته شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *