zanganeh

ایران سهمیه تولید نفت خود را حفظ می کند

تصویر روز: وزیر نفت گفت: جمهوری اسلامی ایران در ۶ ماهه دوم سال ۲۰۱۷ نیز به سهمیه تولید تعیین شده ۳،۸ میلیون بشکه در روز پایبند است و آن را ادامه خواهد داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بیژن نامدار زنگنه در میدان نفتی آذر شهرستان مهران اظهار کرد: در صورتی که اعضای اوپک به توافق تعیین شده پایبند باشند، ایران در ۶ ماه دوم سال جاری روزانه ۳،۸ میلیون بشکه در روز نفت صادر می کند و محدودیتی شامل کشورمان نخواهد شد.
وی مهمترین رویکرد وزارت نفت را در چارچوب سیاست های تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب برای تحقق اقتصاد مقاومتی اولویت برداشت از میادین مشترک و همچنین ارتقای زنجیره تولید اعلام کرد و افزود: مذاکراتی با طرف عراقی به منظور برداشت مشترک از ۲ میدان در نفت شهر استان کرمانشاه و یک میدان دیگر در استان خوزستان در جریان است که در این چارچوب یک طرح توسعه تعیین، یک پیمانکار مشخص و عوامل بهره بردار نیز مشترک خواهد بود.
وزیر نفت یادآور شد: مهمترین میدان های مشترک خشکی کشورمان همچون آزادگان و یادآوران در استان خوزستان قرار دارند ولی میادین دیگری که از ظرفیت تولید کمتری برخوردارند نیز باید با سرعت دوچندان نسبت به بهره برداری از آنها اقدام شود.
زنگنه با اشاره به اینکه ظرفیت میدان نفتی آذر بر اساس آخرین ارزیابی های صورت گرفته از ۲ میلیارد و ۴۴۰ میلیون بشکه به حدود چهار میلیارد بشکه افزایش یافته است، تاکید کرد: امیدواریم با اجرای طرح های توسعه ای بتوانیم ظرفیت برداشت از این میدان را تا ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهیم.
وی گفت: مذاکراتی با شرکت گازپروم روسیه برای مشارکت در اجرای میدان آذر ۲ در جریان است چرا که این میدان می تواند در تامین خوراک ان جی ال ۳۱۰۰ و پتروشیمی دهلران نیز نقش بسزایی ایفا کند.
وزیر نفت با اشاره به اینکه هم اکنون طرح توسعه میدان بدرای عراق را نیز شرکت گاز پروم روسیه و یک شرکت مالزیایی انجام می دهد، در اختیار قرار دادن اطلاعات مخزن میدان آذر را به طرف عراقی از سوی این شرکت روسی رد نکرد و بر لزوم دقت نظر در اجرای قرارداد تاکید کرد.
بیژن زنگنه وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه به منظور شرکت در آیین بهره برداری از فاز اول برداشت نفت از میادین مشترک نفتی آذر و شرکت در شورای اداری از طریق فرودگاه شهدا، وارد استان ایلام شد.
اکتشاف منابع نفت و گاز در ایلام از سال ۱۳۴۷ توسط انگلیسی ها آغاز شد، این استان هم اکنون دارای ۶ درصد ذخایر نفت (رتبه سوم) و ۱۱ درصد منابع گاز (رتبه دوم) کشور است.
بهره برداری از منابع نفت و گاز، حمایت از اکتشاف، توسعه و تجهیز میادین نفتی و گازی، احداث پالایشگاه های نفت، توسعه پالایشگاه گاز و مجتمع پتروشیمی و صنایع پایین دستی، تولید ثروت، اشتغال پایدار و توسعه استان را به همراه خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *