rabie.2

“نسخه الکترونیک” گامی موثر در جهت دولت الکترونیک و شفافیت

تصویر روز: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم رونمایی از پروژه « نسخه الکترونیک » در یزد گفت : در بخش فعالیت های دولت هرچه به سمت الکترونیکی کردن فعالیت ها پیش برویم هم کارآمدی و هم شفافیت در کارها افزایش پیدا می کند.
به گزارش تصویر روز وی ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام صادق (ع) افزود: امام صادق( علیه السلام) آنچنان در آزاداندیشی و طرح مساله و پاسخ به آن فعال عمل کرد که باعث ایجاد مذهب آزاداندیشانه همراه با عطوفت و معنویت و دوری از خشونت شکل دهد.

دکتر ربیعی تصریح کرد: ما خوشبختانه در سازمان تامین اجتماعی پیشگام دولت الکترونیک بودیم و در طرح تحول سلامت ما با نظام الکترونیک می توانیم نظام ارجاع را سامان دهیم و از تقاضاهای دوگانه القایی را جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: این طرح می تواند کنترل هزینه ما را در طرح تحول سلامت نجات دهد و حتی می تواند به دانش افزایی ما کمک کند و داده های زیادی را برای ما نگهداری کند و اطلاعات زیادی را استخراج کند.

دکتر ربیعی بیان کرد: ما همراه طرح تحول سلامت نبودیم بلکه راه بودیم و صنایع دفاع و تامین اجتماعی و سازمان های بیمه گر خود راه بودند و با تمام صداقت در این مسیر حرکت کردیم و کمتر حرف زدیم و بیشتر عمل کردیم.

وی گفت: این طرح باید در دولت های آینده ماندگار شود ولی الزام آن کنترل منابع و مصارف است و اگر بیش از منابع مصرف کنیم دچار مشکل می شویم.

دکتر ربیعی بیان کرد: استراتژی اصلی ما کارگران و بازنشستگان هستند و همه هدف ما این است که کاری کنیم که نظام پیشگیری را در نظام کاری داشته باشیم و کارگران سالم بازنشسته شوند.

۲۰ میلیون پرونده الکترونیک در تامین اجتماعی کشور ایجاد شد

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: ۲۰ میلیون پرونده الکترونیک در تامین اجتماعی کشور ایجاد شد.

دکتر سیدتقی نوربخش در آیین رونمایی از طرح نسخه الکترونیک تامین اجتماعی که به صورت پایلوت در استان یزد انجام شد، با تسلیت شهادت امام جعفر صادق(ع)، اظهار داشت: عملیات طراحی نرم‌افزار و اجرای این پروژه یک سال و نیم قبل آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در ابتدای امسال در تمام مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی این پروژه به اجرا درآمد و حدود ٢٠ میلیون پرونده الکترونیک در کشور در طول این سه ماه تشکیل شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه این کار بسیار بزرگ است و جز با تلاش و دقت فراوان امکان‌پذیر نبود، افزود: با توجه به اینکه این پروژه در بخش درمان به طور موفق انجام شد، تصمیم گرفته شد که در مراکز طرف قرارداد هم اجرایی شود.

دکتر نوربخش در ارتباط با اجرای این طرح به صورت پایلوت در استان یزد گفت: ضریب پوششی بیمه تامین اجتماعی در استان یزد ٧٩ درصد است که در کل کشور چنین ضریبی بی‌نظیر به حساب می‌آید و یک شبکه درمانی کامل در این استان خدمات ارائه می‌کند.

وی دلیل دوم را غنی بودن پزشکی این استان دانست و افزود: در این استان پزشکان متخصص و فوق تخصص در تمام رشته‌های پزشکی فعالیت می‌کنند و شاید این استان در زمینه کمیت و کیفیت خدمات پزشکی بی‌نظیر باشد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: زیرساختی‌ترین پروژه طرح تحول سلامت در کل کشور برای حوزه درمان، اجرای طرح نسخه الکترونیک است که در تمام زمینه‌ها مزیت‌های فراوانی دارد.

وی ادامه داد: غنی بودن خدمات پزشکی در استان یزد به صورت تخصصی و فوق تخصصی و به شکل کمی و کیفی در استان یزد بی نظیر است و این امر از دیگر دلایل انتخاب یزد برای اجرای این طرح بود.

دکتر نوربخش افزود: صبوری همکاران پزشک و مردم استان یزد از دیگر دلایل انتخاب استان یزد برای اجرای طرح نسخه الکترونیک است و همه تلاش کردند که این طرح با موفقیت به اجرا برسد.

وی اظهار داشت: زیرساختی ترین پروژه طرح تحول سلامت بر اساس نظام آی تی در درمان در کل کشور است و زیرساخت درمان الکترونیک است.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: در استان یزد در همین مدت کم ۲۷۰ پزشک اعلام آمادگی کردند و ۱۲۰ پزشک نیز در حال همکاری هستند و تاکنون نیز بیش از ۵۰ هزار نسخه الکترونیک صادر شده که قابل تقدیر است.

وی در مورد پرداخت آنلاین بیمه تامین اجتماعی به پزشکان و داروخانه ها گفت: با اجرای طرح نسخه الکترونیک، پرداختها به طور کامل بر خط و آنلاین انجام خواهد شد

دکتر نوربخش تصریح کرد: اجرای این پروژه ملی تعامل همه دستگاه ها را نیاز دارد و از نظر زیرساخت آمادگی کامل وجود دارد و آماده ایم این زیرساخت را با سایر دستگاه های عرصه سلامت تقسیم کند.

استاندار یزد: طرح نسخه الکترونیک، حرکتی ارزشمند و به سود مردم است

استاندار یزد نیز در آیین رونمایی از طرح نسخه الکترونیک (حذف دفترچه های بیمه تامین اجتماعی) در یزد افزود: گفت: اجرای طرح نسخه الکترونیک حرکتی ارزشمند ، ضروری و به سود جامعه و مردم است .

سیدمحمد میرمحمدی این طرح از ابعاد مختلف دارای فایده های زیادی است که بسیاری از مشکلات را برطرف می کند.

وی ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های مهم طرح نسخه الکترونیک ، وجود بانک اطلاعات از بیماران است که با وجود آن پزشکان می‌توانند زمینه کاهش خطاهای پزشکی تا حد بسیار زیادی را فراهم کنند.

استاندار یزد تصریح کرد: در بسیاری از موارد که پزشکان تجویز دارو می‌کنند به دلیل عدم در دسترس بودن پرونده بیمار داروی اضافه تجویز می‌شود ولی با وجود پرونده‌های الکترونیک امکان صرفه‌جویی در مصرف دارو و جلوگیری از تجویز داروی اضافه به وجود می‌آید.

میرمحمدی افزود: برای اجرای این طرح مهم اقدام های زیادی انجام شده و شاهد پوشش صددرصدی این طرح در استان و تمام کشور خواهیم بود که جای قدردانی فراوان است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد:۵۲ هزار نسخه الکترونیک در استان یزد صادر شد

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه نسخه الکترونیک در یزد، گفت: ۵۲ هزار نسخه الکترونیک در استان یزد صادر شد.

دکتر محمدحسین توحیدی‌فر در این مراسم با اشاره به اینکه استان یزد در حوزه های علمی و فناوری پیشرفت های زیادی داشته، اظهار داشت: یزد با توجه به پیشرفت هایی که داشته، کاندید شهر هوشمند و شهر الکترونیک است.
وی افزود: آبان ماه سال گذشته پروژه نسخه الکترونیک با حضور ٣ پزشک آغاز به فعالیت کرد و در آذر ماه همان سال تعداد پزشکان از مرز ٢٠ پزشک گذشت و خوشبختانه پزشکان استقبال خوبی از این طرح کردند.

وی با اشاره به اینکه یزد پیشتاز اجرای طرح نسخه الکترونیک است، گفت: در اردیبهشت امسال ١٢٢ پزشک برای دریافت آموزش‌های موجود درا ین پروژه ثبت نام کرده‌اند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد افزود: ۵٢ هزار نسخه الکترونیک تا به امروز امروز در استان یزد تولید شده و به تمام پزشکانی که در طرح نسخه الکترونیک هستند، طرح پرداخت آنلاین داریم و ۶٠ درصد مبلغ ویزیت صبح روز بعد از انجام ویزیت به حساب آنها واریز می‌شود.

دکتر توحیدی‌فر خاطرنشان کرد: استان یزد این ظرفیت را دارد که به صورت ویژه این طرح را به صورت کامل انجام دهد و با حذف دفترچه و ارائه نسخه های الکترونیک، سرعت و کیفیت خدمات درمانی را افزایش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *