۸ درصد بار ترافیک کشور بر دوش البرز است

تصویر روز: استاندار البرز با اشاره به موفقیت های بین المللی نظام جمهوری اسلامی، گفت: با گشوده شدن دروازه های رقابت بین المللی، زمان دانش افزایی، مجهز شدن به فناوری های روزو حضورقدرتمندانه دراین عرصه ها فرا رسیده است.

 سید حمید طهایی در بازدید از کارخانه های گروه صنعتی مپنا در شهرستان فردیس افزود: براین اساس باید هدفمند و باصلابت حرکت کنیم تابتوانیم بر موفقیت ها بیفزائیم.

وی به موفقیت های مپنا اشاره کرد و گفت: دستاوردهای مپنا با خودکفایی داخلی همراه شده است و مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری نیز با حضور خود در این مجموعه بزرگ صنعتی، خدمات و دانش مپنا را افتخار آفرین برای نظام اسلامی برشمردند.وی ادامه داد: به این ترتیب استقرار این مرکز برای استان نیز موجب رشد و توسعه خواهد بود.

استاندار البرز با تاکید بر ضرورت بهره مندی از تمامی ظرفیت های شرکت های گروه مپنا گفت: ایجاد خوشه های صنعتی در رشته های مختلف، مکمل و پیوند دهنده بین علم و پژوهش در کنار صنعت خواهد بود.

طهایی تأکید کرد: باید از این مجموعه غنی از علم و فناوری، در مسیر رونق استان بیش از پیش بهره مند شد.

وی با اشاره به تشکیل جلسات هفتگی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در داخل مجموعه های تولیدی و صنعتی گفت: برای رفع بخشی از واحدهای شاخص ملی که در استان مستقر هستند باید فراتر از استان، در ابعاد ملی تصمیم گیری کرد، لذا طی مذاکراتی که با معاونان رییس جمهوری داشته ام بخشی از این مسائل در سطح ملی انعکاس پیدا خواهد کرد.

وی در خصوص مشکل دسترسی به مسیر مپنا افزود: اکنون ۸ درصد بار ترافیک کشور بر دوش البرز بوده و این امر به مسئله ای فراگیر تبدیل شده است؛ که البته در حوزه استحفاظی مذکورطرح مطالعاتی کنار گذر جنوبی از امتداد مسیر شهدای البرز در ورودی کرج، راهکار اصلی برای گشایش بار ترافیک محدوده پل فردیس خواهد بود که در دست پیگیری قرار دارد.

طهایی همچنین در زمینه بخشودگی مالیاتی واحدهای فعال نیز ادامه داد: علاوه بر پرداخت مالیات شرکت های گروه مپنا انتظار می رود گردش مالی نیز توسط بانک های مستقر در استان صورت پذیرد تا زمینه ساز رونق اقتصادی داخل استان باشد.استاندار البرزدر ادامه ایجاد آموزشکده های همجوار با شرکت گروه های مپنا را نیز زمینه ساز انتقال دانش فنی و تربیت نیروهای زبده و کارآمد دانست.

شرکت های گروه مپنا با مصوبه شورای اقتصاد کشور در سال ۱۳۷۱ کار خود را آغاز می کند. مدیریت پروژه های نیروگاهی کشور اصلی ترین ماهیت کار این مجموعه را تشکیل می دهید، نیروگاه شهید رجائی نخستین نیروگاهی است که توسط مپنا در کشور ایجاد می شود. فلسفه کار ساخت نیروگاه ها، خودکفایی داخلی به جای اتکا به خارج جایگزین پروژه های TURNKEYیا کلید در دست بوده است.

مپنا با مدلی که در سالهای بعد ارائه می دهد به جای مدیریت خارجی در طرح ها خود قطعات ساخت انواع توربین ها را تجمیع و دستگاه های مورد نیاز کشور را در داخل تولید می کند.

مدیریت یکپارچه سازی نیروگاه ها در کشور اصلی ترین هدف شرکت گروه های مپنا بشمار می رود این پیشرفت تا جایی بوده است که در حال حاضر ۹۰ درصد تجهیزات ساخت توربین در داخل صورت می گیرد.

مپنا علاوه بر شرکت مادر، ۴۱ شرکت زیر مجموعه نیز دارد که در زمینه های تولید برق، نقت و گاز، حمل و نقل ریلی و سرمایه گذاری فعالیت دارند.شرکت گروه های مپنا در حوزه لوکوموتیو سازی، راه آهن و مترو نیز پیشگام حرکت کرده است.مپنا همچنین اولین مجموعه صنعتی کشور است که در خاورمیانه و غرب آسیا در رده اولین گروه های پیمانکاری در ساخت انواع توربین ها بشمار می رود.

در زمان حاضر ۱۵ درصد برق کشور توسط نیروگاه های مپنا تولید می شودمپنا پروژه های متعددی را در عراق، جندق، عمان، پاکستان، اندونزی و.. به انجام رسانده است.در حال حاضر بزرگترین صادرات خدمات مهندسی تاریخ (شامارا) با همکاری نیروگاه مپنا در بصره عراق در حال انجام است.

مپنا در نظر دارد در حوزه ساخت تجهیزات پزشکی و توسعه زیرساخت های مخابراتی نیز حرکت کند تا بدین ترتیب تأثیر گذار در اقتصاد منطقه باشد.استاندار البرز در ادامه با همراهی جمعی از مدیران کل استان از تعدادی کارخانجات گروه مپنا بازدید بعمل آورد. ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *