mahi foroshi

سرانه مصرف آبزیان در ایران

تصویر روز: رئیس گروه تغذیه آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران : مصرف آبزیان در دنیا اکنون بطور متوسط بالای ۱۸ کیلوگرم و این سرانه در کشور ۱۱ کیلوگرم است.

علی بیگی در برنامه «رویش» رادیو اقتصاد با موضوع کسب و کار‌های زودبازده؛ آبزی پروری در فضا‌های مختلف افزود: ایران هنوز با متوسط مصرف جهانی فاصله زیادی دارد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه امروز فعالیت‌های گسترده‌ای در خصوص پرورش انواع ماهیان گرم آبی و سرد آبی و همینطور ترویج آبزی مصرف در سطح کشور در حال انجام است.
رئیس گروه تغذیه آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران گفت: پرورش آبزیان تنها مربوط به ماهی نمی‌شود بلکه میگو، قورباغه، تمساح و سایر گونه‌ها نیز در زمره آبزیان قرار می‌گیرد.
وی در ادامه افزود: عمده فعالیت آبزی پروری در ایران مربوط به انواع ماهیان گرم آبی و سرد آبی است.
بیگی اظهارداشت: بطور کلی ماهیان به دو دسته آب شیرین و آب شور و به لحاظ دمایی هم به دو گروه گرم آبی و سرد آبی تقسیم می‌شوند.
وی ضمن اشاره به اینکه در سراسرکشور از شمال تا جنوب می‌توان گونه‌های مختلف ماهیان سردآبی و گرم آبی را پرورش داد، گفت:فعالیت آبزی پروری هم اکنون در اقصی نقاط این مرز و بوم حتی در نقاط دوردست و روستایی نیز در حال انجام است.
رئیس گروه تغذیه آبزیان آب شیرین سازمان شیلات روند توسعه آبزی پروری و میزان تولید انواع ماهی و میگو در کشور را رو به رشد عنوان کرد و افزود: طی سالیان گذشته برای مثال میزان تولید ماهی قزل آلا در ایران بطور متوسط ۱۰ کیلوگرم در متر مربع بود که این عدد امروز با بهره گیری از علم و دانش روز، توسعه مکانیزاسیون، استفاده از تاسیسات مختلف و بسیاری موارد مشابه دیگربه بیش از ۲۵ کیلوگرم در متر مربع رسیده است.
وی اضافه کرد: آب شیرین از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است به خصوص در این دوران که کمبود آب در تمامی کشور‌ها بویژه ایران مشهود است.
بیگی به رادیو اقتصاد یادآورشد: پرورش دهندگان باید از این منابع آبی با ارزش بالا تولید بسیار مناسبی داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *