7902c6a5 74d0 416b 90a2 987bd05b1422

نستله طرح «با هم، برای جوانان» را کلید زد

تصویر روز: برخی از بنگاه‌های اقتصادی کشور با هدف تعامل برای آموزش جوانان، ذیل پروژه‌ای با عنوان «با هم، برای جوانان» گرد هم آمده و تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
امروزه، دولت‌ها نیز به این نتیجه رسیده‌اند که به تنهایی نمی‌توانند راهکارهای ایجاد اشتغال را ارائه دهند و بخش خصوصی، می‌تواند نقش به‌سزایی در حل این معضل داشته باشند. این موضوع، بهانه‌ای برای گردهمایی برخی از بنگاه‌های خصوصی و اقتصادی کشور بود تا با امضای تفاهم‌نامه همکاری در خانه کار و دیدار، کارمان، تمام تلاش هدفمند خود را در راستای اجرای تعهدات اجتماعی حول مقوله اشتغال به کار ببندند.
این طرح که «با هم، برای جوانان» نام دارد، در سال ۲۰۱۶ به ابتکار و متاثر از شرکت غذایی آشامیدنی نستله، در سراسر دنیا آغاز شد و تابه‌حال با جذب بیش از ۲۰۰ شرکت بزرگ بین‌المللی و منطقه‌ای، در کنار دانشگاه‌ها و دولت‌های محلی، موفق به ایجاد ۵۰ هزار فرصت شغلی و آموزشی در سراسر دنیا شده است. هدف نهایی این طرح تا سال ۲۰۳۰، کمک به بیش از ۱۰ میلیون نفر در اقصی نقاط جهان در راستای جذب حداکثری فرصت‌های شغلی است.
علیرضا سرابچی، سخنگوی شرکت نستله در ایران و مدیر کل ارتباطات، سرویس‌های بازاریابی و ارتباط با دولت این شرکت در جریان این مراسم تأکید کرد: «امروزه شرکت‌های خصوصی دنیا، بعضاً حتی فارغ از نیاز به تمهیدات دولتی، در قالب پروژه‌های ایجاد ارزش مشترک و مسئولیت اجتماعی، اقدام به پرورش نیروهای جوان و اشتغال‌زایی می‌کنند.».
وی افزود: «این افتخار بزرگی است که موفق شدیم نام‌های بزرگی را برای پرورش مدیران آینده گردهم آوریم. عزم این گروه اقتصادی نشان‌دهنده تعهد بلندمدت همه ما به پایبندی و تأثیرگذاری حول حل معضلات اجتماعی به طرق مختلف، نظیر انجام فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی در کشور و تلاش برای کمک به جوانان کشور به هدف هم‌افزایی در بازار اشتغال است. امروز و به موجب این تفاهم، همه ما متعهد می‌شویم تا ذیل طرح «با هم، برای جوانان»، در ۲ سال نخست، ۵۰۰۰ دانشجوی مستعد را آموزش دهیم و امیدواریم در ادامه، جذب حداقل ۱۵ درصد از آن‌ها را کلید بزنیم.».
این مراسم که با حضور و سخنرانی فیزیکدان بزرگ کشور، پروفسور یوسف ثبوتی همراه بود، با امضای تفاهم‌نامه توسط مدیران شرکت‌های نام برده به پایان رسید. هدف اصلی طرح «با هم، برای جوانان» در فاز نخست، تلاش برای از میان برداشتن فاصله دانشگاه‌ها و صنعت و قدم‌های اجرایی آن در مراحل ابتدایی، برگزاری کارگاه‌های رزومه‌نویسی، نحوه مصاحبه و مهارت عملی در کسب‌وکارهای مرتبط عنوان شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *