
تصویر روز: گروه صنعتی ایران خودرو در راستای افزایش ایمنی محصولات در برابر سرقت، با حذف دکمه قفل کن رودری محصول ۲۰۶، مسیر دسترسی سارقان برای باز کردن درب خودرو را مسدود کرد.
به گزارش تصویر روز رییس کمیته افزایش ایمنی خودرو در برابر سرقت ایرانخودرو، با اعلام این خبر گفت: دسترسی سارقان به دکمه قفل کن درب خودرو دغدغه مشتریان محصولات پرطرفدار خانواده ۲۰۶ بوده است و به منظور رفع این نگرانی و افزایش ایمنی خودرو در برابر سرقت، پروژه حذف این دکمه از رودری محصول در دستور کار قرار گرفت.
ارسلان بلوک آذری افزود: در حال حاضر و از سال ۱۴۰۰ تمامی خودروهای خانواده ۲۰۶ با حذف دکمه قفل کن رودری، تولید می شود. محصولات خانواده ۲۰۷ و رانا نیز از ابتدای تولید، بدون این دکمه به بازار عرضه شده اند.
وی تصریح کرد: پلیس آگاهی نیز این اقدام ایمنی ایران خودرو را تایید کرده و آن را عاملی در کاهش سرقت از این محصول دانسته است.
بلوک آذری با بیان این که، کمیته افزایش ایمنی خودرو از ارکان مرتبط با طراحی و کیفیت محصول تشکیل شده، تصریح کرد: در همکاری با پلیس، تمامی نقاط دارای ریسک سرقت را به دقت دنبال و برای ارتقای ایمنی محصولات برنامه بهبود ارایه و اجرا میکنیم.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۵ شهریور
05 شهریور 1404
۵ خدمت بانکی مشروط به ثبت نشانی در سامانه املاک و اسکان
05 شهریور 1404
فعالیت شعب کشیک بانک صادرات در روز پنجشنبه 6 شهریورماه
05 شهریور 1404
۲۵ کشور ارسال مرسولههای پستی به آمریکا را تعلیق کردند
05 شهریور 1404
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تصمیم دولت استرالیا
05 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید