تصویر روز: در این گزارش با برترین نرم افزارهای تماس تصویری و کنفرانس در جهان آشنا شوید.
به گزارش تصویر روز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ورج، اوضاع شیوع ویروس کرونا در حال بهتر شدن است، اما COVID-۱۹ همچنان ارتباط رو در رو را محدود میکند. در این گزارش قصد داریم چند اپلیکیشین رایگان برای تماسهای ویدیویی به شما معرفی کنیم. این برنامهها به شما امکان میدهند تا دیگران را بصورت آنلاین ملاقات کنید.
البته تعدادی از برنامهها در این فهرست وجود ندارند، مانند Facebook، WhatsApp و FaceTime که به شما امکان میدهند چتهای ویدیویی داشته باشید. ما آنها را کنار گذاشته ایم، زیرا آنها نیاز دارند که همه شرکت کنندگان در یک شبکه اجتماعی خاص (مثل فیس بوک و واتساپ) عضو باشند یا شما از نوع خاصی از دستگاهها استفاده کنید (مثلا FaceTime فقط برای اپل است). ما همچنین سعی کرده ایم بر روی برنامههایی تمرکز کنیم که به شما امکان میدهند بدون نیاز به بارگیری برنامه (بدون اینکه شما میزبان باشید) در آن شرکت کنید و حداقل به ده شرکت کننده یا بیشتر اجازه میدهد.
پیشنهاد ما این است که یکی دو مورد را خودتان امتحان کنید تا ببینید کدام یک برای شما مناسبتر است.
سرویس ZOOM
محبوبترین برنامه جلسات تصویری در دنیا ZOOM است. نسخه رایگان اپ Zoom حداکثر ۱۰۰ کاربر را در یک جلسه به هم متصل میکند، اما در جلسات بیش از دو نفر ۴۰ دقیقه محدودیت وجود دارد که بسیار محدود کننده است.
ویژگیهای نسخه رایگان ZOOM:
- حداکثر شرکت کنندگان: ۱۰۰
- جلسات یک به یک: بدون محدودیت زمانی
- جلسات گروهی: محدودیت ۴۰ دقیقهای
- اشتراک صفحه: بله
- ضبط جلسات: بله
برنامه اسکایپ
از زمان انتشار نسخه بتا در سال ۲۰۰۳، اسکایپ یک پلتفرم شخصی برای مکالمههای یک به یک بوده است. ویژگی Meet Now آن (که با انتخاب دکمه “Meet Now” در سمت چپ برنامه قابل دسترسی است) امکان کنفرانس ویدیویی را فراهم میکند و حداکثر ۵۰ نفر میتوانند در جلسات چهار ساعته با هم به صورت آنلاین ملاقات کنند.
همچنین یک صفحه جداگانه وجود دارد که به شما امکان میدهد بدون نیاز به ثبت نام در سرویس، یک جلسه ویدیویی رایگان ایجاد کنید. با این حال، با استفاده از برنامه ویژگیهای بیشتری دریافت میکنید، بنابراین اگر برای ثبت نام و ایجاد یک حساب رایگان مشکلی ندارید، بهتر است این کار را انجام دهید.
ویژگیهای نسخه رایگان اسکایپ:
- حداکثر شرکت کنندگان: ۵۰
- جلسات یک به یک: بدون محدودیت زمانی
- جلسات گروهی: چهار ساعت در هر تماس، ۱۰ ساعت در روز، ۱۰۰ ساعت در ماه
- اشتراک صفحه: بله
- ضبط جلسات: بله
سرویس CISCO WEBEX
سرویس CISCO WEBEX یک برنامه کنفرانس ویدیویی است که از دهه ۹۰ میلادی وجود داشته است. WEBEX در سال ۲۰۰۷ توسط سیسکو خریداری شد. گرچه این برنامه عمدتا به عنوان یک برنامه تجاری شناخته شده است و همچنان بر خدمات رسانی به شرکتها تمرکز دارد، اما دارای یک نسخه رایگان هم هست که ارزش بررسی دارد. این شرکت به دلیل همه گیری کرونا، ویژگیهای نسخه freemium خود را از ۵۰ به ۱۰۰ شرکت کننده گسترش داده است و شما میتوانید تا ۵۰ دقیقه با هم ملاقات کنید.
ویژگیهای نسخه رایگان CISCO WEBEX:
- حداکثر شرکت کنندگان: ۱۰۰
- جلسات یک به یک: ۵۰ دقیقه محدودیت
- جلسات گروهی: محدودیت ۵۰ دقیقهای
- اشتراک صفحه: بله
- ضبط جلسات: بله
برنامه GOOGLE MEET
اپلیکیشن GOOGLE MEET یک راه بسیار ساده و کارآمد برای گپ ویدیویی با همکاران، دوستان و خانواده است. با فرض اینکه همه حساب گوگل دارند، استفاده در دسترسی دارد. میتوانید لینک سرویس Meet را در برنامه Gmail و در هر قرار ملاقات که با استفاده از گوگل قرار میدهید پیدا کنید.
ویژگیهای نسخه رایگان GOOGLE MEET:
- حداکثر شرکت کنندگان: ۱۰۰
- جلسات یک به یک: محدودیت ۲۴ ساعته
- جلسات گروهی: محدودیت ۲۴ ساعته تا ۲۸ ژوئن
- اشتراک صفحه: بله
- ضبط جلسات: خیر
برنامه MICROSOFT TEAMS
برنامه Microsoft Teams به عنوان رقیبی برای Slack ساخته شده است و اگر عضوی از اکوسیستم Office باشید استفاده از آن ایده خوبی است. در حالی که این برنامه کاربردی عمدتا تجاری دارد، اما مایکروسافت به خاطر عقب نماندن از رقبا از نسخه شخصی رایگان Teams رونمایی کرده است. شما فقط باید یک حساب کاربری مایکروسافت ایجاد کنید.
ویژگیهای نسخه رایگان MICROSOFT TEAMS:
- حداکثر شرکت کنندگان: به طور معمول ۱۰۰ نفر، به دلیل شیوع کرونا به ۳۰۰ افزایش یافت
- جلسات یک به یک: به طور معمول محدودیت ۶۰ دقیقهای دارد، اما به دلیل شیوع کرونا به ۲۴ ساعت افزایش یافته است
- جلسات گروهی: به طور معمول محدودیت ۶۰ دقیقهای دارد، اما به دلیل شیوع کرونا به ۲۴ ساعت افزایش یافته است
- اشتراک صفحه: بله
- ضبط جلسات: خیر
برنامه JITSI MEET
یکی دیگر از برنامههای کنفرانس ویدیویی کمتر شناخته شده ، Jitsi Meet است که یک پلتفرم منبع باز بوده و به شما امکان میدهد به راحتی با مرور سایت و کلیک بر روی “شروع جلسه” به راحتی آنلاین شوید. اگر یک توسعه دهنده هستید، میتوانید برنامه کنفرانس خود را از طریق Jitsi Videobridge بسازید، اما اکثر مردم از نسخه وب سریع آن استفاده میکنند که بسیاری از ویژگیهای موجود در برنامههای معروفتر مانند زمینههای جعلی ، چت، ضبط جلسه و توانایی “بیرون راندن” شرکت کنندگان غیرمعمولی را دارد.
ویژگیهای نسخه رایگان JITSI MEET:
- حداکثر شرکت کنندگان: ۱۰۰
- جلسات یک به یک: بدون محدودیت زمانی
- جلسات گروهی: بدون محدودیت زمانی
- اشتراک صفحه: بله
- ضبط جلسات: بله
برنامه STARLEAF
اگر کار شما تجاری و شرکتی نباشد، ممکن است نام StarLeaf را نشنیده باشید ، چون این سرویس بیشتر بستری برای شرکتها است تا افراد. اما اکنون یک محصول اساسی ویدئویی و پیام رسانی برای کسانی که سعی میکنند در طول همه گیری کرونا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند ارائه شده و رایگان است.
ویژگیهای نسخه رایگان برنامه STARLEAF:
- حداکثر شرکت کنندگان: ۲۰
- جلسات یک به یک: بدون محدودیت زمانی
- جلسات گروهی: محدودیت زمانی ۴۵ دقیقهای
- اشتراک صفحه: بله
- ضبط جلسات: خیر
البته برنامههای بسیار دیگری وجود دارند، اما به دلیل در الویت بودن کاربرد، رایگان بودن، محبوبیت و … ، برنامههای فوق به عنوان بهترین سرویسهای ارتباط تصویری برای استفاده شما ، معرفی شدند. شما هم می توانید پیشنهاد یا تجربه خود را با ما در اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید