
تصویر روز: اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: روند افزایش دما تا سه شنبه هفته آینده ادامه دارد و به ۴۰درجه سانتی گراد خواهد رسید.
ایرنا نوشت: امروز و فردا آسمان صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در ساعات بعدازظهر تا شب همراه با افزایش ابر، گاهی وزش باد نسبتا شدید و درپاره ای نقاط جنوبی و غربی استان با احتمال خیزش موقت گرد وخاک پیش بینی می شود.
همچنین وقوع رگبار پراکنده واحتمال رعد و برق در مناطق شمالی استان تهران دور از انتظار نیست.
بر اساس این گزارش، از روز یکشنبه آسمانی صاف همراه با روند افزایش دما برای تهران احتمال می رود و در عصرهنگام نیز در برخی مناطق گاهی وزش باد نسبتا شدید مورد انتظار است.
بیشینه و کمینه دمای هوای این استان برای روزهای جمعه ۳۷ و۲۶، شنبه ۳۷ و ۲۸، یکشنبه ۳۸ و ۲۹، دوشنبه ۴۰ و ۲۹ و سه شنبه ۴۰ و ۲۸ درجه سانتیگراد احتمال می رود.
ورامین با ۴۱ درجه و فیروزکوه با ۱۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.
مطالب مرتبط

امام خامنهای: اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد
23 خرداد 1404
گردشگری سلامت یکی از ظرفیتهای بزرگ ما است
22 خرداد 1404
تلاش برای کاهش هزینه درمانی برای بازنشستگان
22 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید