تصویر روز: رئیس هیئت مدیره بیمه معلم ضمن شفافسازی در خصوص افزایش سرمایه و توانگری مالی شرکت گفت:گزارشدهی مطلوب به سهامداران ، تحصیل پرتفوی کم ریسک و سالم ، خدمت رسانی مطلوب از مهمترین اهداف بیمه معلم در سال 1400 خواهد بود
دکتر غلامرضا حیدری کرد زنگنه رئیس هیئت مدیره بیمه معلم، در حاشیه مجمع عمومی شرکت به نحوه افزایش سرمایه شرکت اشاره کرد و گفت:در سال گذشته افزایش سرمایه تا مبلغ 420 میلیارد تومان محقق شد و امسال نیز با سهامداران و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران توافق اولیه صورت گرفته تا در دو مرحله افزایش سرمایه به 700 میلیارد تومان افزایش یابد که امیدواریم تا شهریور ماه محقق گردد.
وی در ادامه به توانگری بیمه معلم اشاره کرد و گفت: به دلیل افزایش سرمایه بیمه معلم در سال 99 از 150 به 420 میلیارد تومانپیشبینی میشود که امسال توانگری مالی به سطح یک افزایش یابد که با توجه به توافق اخیر مبنی بر افزایش سرمایه به 700 میلیارد تومان ، این روند تکمیل خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره بیمه معلم در ادامهگفت: رکود اقتصادی، کرونا و برخی رفتارهای غیرحرفهای در بازار بیمه مانند رقابت بر سر نرخ غیر فنی، بر عملکرد کلی صنعت بیمه بیتاثیر نبوده؛ اما با همه این موارد بیمه معلم در سال 99 توانست پرتفویی بالاتر از بودجه را تامین و سوددهی شش برابری نسبت به دوره مشابه قبل را تجربه کند.
دکتر غلامرضا حیدری کردزنگنه با تاکید بر اینکه تامین پرتفوی بیمه معلم در چارچوب برنامه استراتژیک پنج ساله شرکت خواهد بود، اذعان داشت:در سال 1400 هم بر همین اساس حرکت کرده و حداقل افزایش بیست درصدی پرتفوی نسبت به سال 99 را پیشبینی میکنیم.
رئیس هیئت مدیره بیمه معلم در ادامه از انسجام سازمانی و هماهنگی کارکنان صف، ستاد و شبکه فروش قدردانی کرد وگفت: حفظ مشتری برای بیمه معلم اهمیت بسزائی دارد در این راستا بیمه معلم تقریبا تا 95درصد مشتریان حقیقی و حقوقی خود را حفظ کرده که این امر در نتیجه خدماترسانی و مشتریمداری حاصل شده است.
دکتر حیدری کردزنگنه در ادامه به توسعه روند شفافیت در بیمه معلم در سال 1400 اشاره کرد و گفت: ورود بیمه معلم به فرابورس اولین گام عملیاتی برای شفافیت بود که هر ساله با رعایت آییننامههای بیمه مرکزی ج.ا.ا و بورس بر میزان شفافیت افزوده و به مرحلهای رسیده که صورتهای مالی در مجمع فقط با یک بند تصویب شد که آن هم در همه شرکتهای بیمه به دلیل اختلاف سازمان حسابرسی و بیمه مرکزی وجود دارد.
دکتر حیدری کردزنگنه تاکید کرد:گزارشدهی مطلوب به سهامداران، تحصیل پرتفوی کم ریسک و سالم و خدمت رسانی مطلوب از مهمترین اهداف بیمه معلم در سال 1400 خواهد بود.
دکتر غلامرضا حیدری کردزنگنه که سالها رئیس سازمان خصوصی سازی را در کارنامه خود دارد به مشکلات خصوصیسازی در ایران نیز اشاره کرد و گفت: مشکل خصوصیسازی در صنایع ایران از جمله صنعت بانک و بیمه این است که دولت مالکیتها را واگذار میکند اما دست از سر مدیریتها بر نمیدارد و این چالش اصلی خصوصیسازی در کشور ماست.
رئیس هیئت مدیره بیمه معلم تاکید کرد: دولتمردان نگرش ضعیفی به بخش خصوصی دارند که امیدواریم این دیدگاهها تغییر یافته و دولت به جایگاه نظارتی و حاکمیتی خود بپردازد و بخش خصوصی هم تصدیگری امور اقتصادی را بدست گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید