
تصویر روز: قرعه کشی طرح فروش فوقالعاده ۴ محصول سایپا در سال ۱۴۰۰ انجام شد و اسامی منتخبان پس از تائید نهایی توسط نهادهای نظارتی فردا دوشنبه ۱۵ شهریور ماه در سایت رسمی این گروه منتشر خواهد شد.
به گزارش سايپانيوز، قرعه کشی طرح فروش فوق العاده ۴محصول سایپا در سال ۱۴۰۰ شامل کوییک دنده ای، کوییک.آر، کوییک.اس و ساینا.اس با حضور نهادهای نظارتی و مسئولان این گروه خودروسازی برگزار شد.
در طرح فروش فوق العاده سايپا ۲۹۸ هزار و ۹۴۷ نفر شركت كردند كه ۲۹۳ هزار و ۳۰۵ نفر واجد شرايط شناخته شدند.
ظرفيت محصولات عرضه شده گروه خودروسازي سايپا در این طرح فروش ۱۸ هزار و ۵۰۰ خودرو است و براي آنكه حقي از متقاضيان خريد خودرو ضایع نشود و توزيع خودروها بر اساس قرعه كشي باشد ۳۷ هزار نفر هم به عنوان رزرو در نظر گرفته شده اند.
در این طرح ۴ هزار و ۸۰۰ دستگاه خودرو ساینا.اس عرضه میشود. علاوه بر این ۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه کوییک.اس، ۶ هزار و ۲۰۰ دستگاه کوییک دنده ای و ۴ هزار دستگاه کوییک.آر عرضه می شود.
اسامی منتخب طرح فروش فوقالعاده سایپا پس از تائید نهایی توسط نهادهای نظارتی فردا دوشنبه ۱۵ شهریور ماه در سایت رسمی این گروه خودروسازی منتشر خواهد شد.
گروه خودروسازي سايپا براي منتخبين طرح فروش فوقالعاده، پيامك ارسال مي كند اما براي اطمينان بيشتر ضرورت دارد كه ثبت نام كنندگان به سايت سايپا مراجعه كنند.
مطالب مرتبط

هشدار صریح پوتین به نیروهای ناتو در اوکراین
14 شهریور 1404
آمادهباش در ۴ استان جنوبی کشور بهدلیل احتمال رگبار و سیلاب
14 شهریور 1404
علت اختلال در اینترنت مشخص شد
13 شهریور 1404
کاهش سطح روابط دیپلماتیک ایران و استرالیا
13 شهریور 1404
وضعیت نامطلوب سدهای ۱۱ استان؛ ۸ سد در آستانه خشکی قرار دارند
13 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید