۵۰۰ کیلوگرم؛ هدف غول گرجی

 

غول گرجی وزنه برداری عنوان کرد دوست دارد رقبای قدرتمندی در دسته خود داشته باشد و هدفش رسیدن به ۵۰۰ کیلوگرم در مجموع است.

به گزارش ایسنا، لاشا تالاخادزه گرجستانی یکی از پرافتخارترین وزنه برداران جهان است. او که در حال حاضر در وزن ۱۰۹+ کیلوگرم رقابت می کند، دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو و ۲۰۲۰ توکیو است. او  ۴ بار قهرمان وزنه برداری جهان (۲۰۱۵، ۱۷، ۱۸، ۱۹) و ۴ بار قهرمان وزنه برداری اروپا شده و هجده رکورد جهانی را به ثبت رسانده است. قابل توجه ترین رکوردهای جهانی او در ضربات یک ضرب (۲۲۳ کیلوگرم)، دو ضرب (۲۶۵ کیلوگرم) و مجموع (۴۸۸ کیلوگرم) است.

در زیر گذری بر زندگی شخصی و ورزشی فوق ستاره وزنه برداری جهان داریم:

* ورود به وزنه برداری

تنها چیزی که در کودکی در مورد وزنه برداری می دانستم این بود که پدرم این ورزش را انجام می داد. اولین تمرینم را با او انجام دادم و او به من گیورگی آسانیدزه را معرفی کرد که ورزشکار بزرگی بود و مربی من شد.

گرم کردن

یکی از جنبه های مهم تمرین تالاخادزه، تاکید بر گرم کردن بدن است. قبل از هر جلسه تمرین، تالاخادزه سی دقیقه ماساژ درمانی انجام می دهد تا عضلات خود را با “پماد مخصوص” گرم کند. پس از آن، ده تا پانزده دقیقه را صرف انجام تمریناتی می کند که شامل کارهای مقاومتی و وزنه های سبک است.

نوار پزشکی

تالاخادزه زانوهایش را با نوار پزشکی بانداژ می‌کند. او بعد از آسیب دیدگی زانو در اوایل دوران حرفه ای خود همواره از آن استفاده کرده است. “بعد از اینکه برای اولین بار زانویم آسیب دید، آن را پیچیدم، به آن عادت کردم و از آن زمان بدون آن تمرین نکرده ام.”

ذهنیت تیمی

اگرچه تالاخادزه یکی از بهترین وزنه برداران جهان محسوب می شود، اما همچنان قوانین تعیین شده برای تیم ملی گرجستان را رعایت می کند. آسانیدزه مربی او تصریح کرد که اگر تالاخادزه یا هر شخص دیگری قانونی را زیر پا بگذارد، همه آنها به یک اندازه مجازات محکوم می شوند. (او مشخص نکرد که “مجازات” شامل چه مواردی است.)

انگیزه

در طول جلسات تمرینی معمولی، تالاخادزه برای کمک به تقویت انگیزه به مربیان تکیه می کند.  او در همین رابطه گفت: “من مربی را مسئول ۶۰ درصد موفقیت ورزشکار می دانم.”

آسانیدزه بر این ارزیابی صحه می گذارد. او معتقد است که یک مربی خوب نه تنها باید تمرینات ورزشکار را به درستی برنامه ریزی کند، بلکه باید وضعیت عاطفی ورزشکار را نیز در همه زمان ها درک کند تا به درستی “خشم رقابتی آنها” را شعله ور کند.

مربی تالاخادزه می گوید: “گاهی باید ورزشکار را بوسید و گاهی سیلی زد. ما هفت سال است که با لاشا کار می کنیم. زمان کافی برای شناخت توانایی‌های جسمانی و ویژگی‌های ذهنی او داشتیم. ”

رفع اشتباهات

به ندرت پیش می آید که تالاخادزه هر وزنه ای را که تلاش می کند از دست بدهد. با این حال، وقتی این کار را انجام می دهد، کاملاً آگاه است که قبل از ادامه جلسه تمرین اشتباه خود را برطرف کند. اگر نتواند مشکل را اصلاح کند و وزنه را بلند کند، به معنای واقعی کلمه خوابش را از دست می دهد!

۵۰۰ کیلوگرم؛ هدف غول گرجی

اهداف آتی

تالاخادزه رسیدن به ۵۰۰ کیلوگرم مجموع را در نظر گرفته است، اما باور ندارد که حتی با این هم راضی باشد.  تالاخادزه گفت: “اگر به وزن ۵۰۰ کیلوگرم برسم، بلافاصله هدف جدیدی مانند ۵۰۵ یا ۵۱۰ کیلوگرم و غیره خواهم داشت.”

آسانیدزه معتقد است که تالاخادزه ممکن است به این رکورد برسد.

تالاخادزه در حال حاضر در کلاس خودش برترین است – به جای تلاش برای جلو زدن از رقیبان دیگر، به دنبال رکوردهای خودش است. او اظهار داشت که دوست دارد ببیند که دیگران به سطح او برسند تا انگیزه او هم بیشتر شود و حساسیت ها بالا برود. تالاخادزه گفت: “من نمی خواهم تنها باشم. دوست دارم خیلی از ورزشکاران دیگر هم قوی باشند. اگر رقبای قدرتمندی داشته باشم برای من بهتر خواهد بود. همچنین به افزایش محبوبیت این ورزش در سراسر جهان کمک خواهد کرد.”

فقط جاه طلبی بد است. گوش دادن و اعتماد به مربی مهم است. نظم و انضباط، احترام و آموزش زیاد برای رسیدن به جلو ضروری است. آرزو می کنم همه بچه ها به اهدافشان برسند و نتیجه رویایی را که روی آن کار می کنند در زندگی به آن برسند.

سخن نهایی

تمرکز، تلاش و پایبندی به یک روال چیزی است که منجر به موفقیت می شو

تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در نخستین دیدار از مسابقات جام بین‌ قاره‌ای امارات سه‌شنبه شب با پاراگوئه رو به رو می‌شود.

به گزارش ایسنا، مسابقات جام بین قاره‌ای فوتبال ساحلی به میزبانی امارات از امروز(سه‌شنبه) در شهر دوبی آغاز می‌شود و تیم ملی ایران از ساعت ۱۹:۳۰ اولین دیدار خود در این رقابت‌ها به مصاف پاراگوئه می‌رود.

در نخستین روز این مسابقات چهار دیدار از دو گروه برگزار خواهد شد که ایران به عنوان مدعی عنوان قهرمانی در آخرین دیدار این روز با نماینده آمریکای جنوبی رو به رو می‌شود.

این مسابقات در دو گروه برگزار می‌شود که شاگردان عباس هاشم‌پور در گروه B با تیم‌های روسیه، ژاپن و پاراگوئه هم‌گروه شد. روسیه و ژاپن حدود دو ماه قبل فینال جام جهانی فوتبال ساحلی را برگزار کردند. هم‌چنین در گروه A تیم‌های امارات، پرتغال، اسپانیا و سنگال رقابت خواهند کرد.

تیم ملی ایران به عنوان مدعی عنوان قهرمانی در این مسابقات حاضر خواهد شد. ساحلی بازان ایران در ادوار گذشته این مسابقات ۳ بار قهرمان جهان شده‌اند که از این حیث با برزیل و روسیه برابری می‌کنند.

تیم ملی ایران به علت نتایج ضعیف در سال ۲۰۱۹ در مسابقات قهرمانی فوتبال ساحلی آسیا و ناکامی در صعود به جام جهانی ۲۰۱۹ٰ در دوره اخیر جام جهانی در روسیه هم غایب بود چرا که کنفدراسیون فوتبال آسیا به علت شیوع ویروس کرونا، از برخورداری مسابقات انتخابی خودداری کرد و سه تیم برتر آسیا بر اساس نتایج سه دوره گذشته را به جام جهانی روسیه اعزام کرد که در نتیجه ایران غایب بود.

شاگردان عباس هاشم‌پور آخرین بار در سال ۲۰۱۹ و در همین کشور امارات در یک بازی رسمی یا دوستانه به میدان رفتند که با قهرمانی ایران همراه بود و از آن زمان تاکنون هیچ گاه در یک مسابقه پا به توپ نشده‌اند.

اسامی ملی‌پوشان فوتبال ساحلی در این مسابقات به این شرح است:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *