
تصویر روز: قیمت شاخص نفت خام برنت امروز (دوشنبه، یکم آذرماه) با ۵۷ سنت کاهش به ۷۸ دلار و ۳۲ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا با ۳۹ سنت کاهش به ۷۵ دلار و ۵۵ سنت برای هر بشکه رسید.
به گزارش وزارت نفت، قیمت نهایی شاخص نفت خام برنت روز جمعه (۲۸ آبانماه)، ۷۸ دلار و ۸۹ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا ۷۵ دلار و ۹۴ سنت بود.
نفت خام امروز به پایینترین قیمت در هفت هفته گذشته سقوط کرد و بر کاهش قیمت معاملات پیشین افزوده شد، دلیل این مسئله نگرانی از عرضه مازاد پس از اعلام ژاپن مبنی بر کاهش ذخیرهسازی نفت و نگرانی از کاهش تقاضا بهدلیل تشدید شیوع ویروس کرونا در اروپا بود.
تحلیلگران بانک استرالیایی ایانزی (ANZ) در یادداشتی اعلام کردند: اتریش اوایل ماه جاری قرنطینه را اعمال کرد، در حالی که آلمان هم آماده است با دورکاری اجباری موافقت کند.
مطالب مرتبط

تایید اولین داروی درمان آلزایمر توسط استرالیا
02 خرداد 1404
دست سایتهای غیرمجاز از بلیت هواپیما کوتاه شد
02 خرداد 1404
اگر هدف آمریکا عدم غنیسازی است، توافقی در کار نیست
02 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید