
تصویر روز: وزیر اقتصاد گفت: بانکها و موسسات مالی، به ارائه غیر حضوری همه خدمات بانکی به ویژه احراز هویت مشتریان، مجاز شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع خبرنگاران افزود: بانکها از این پس میتوانند از طرق مختلف مثل شناخت بیومتریک، امضای دیجیتال و روشهایی از این دست، احراز هویت کنند و دیگر نیازی به حضور مشتری در بانکها نباشد ضمن اینکه با این اقدام شاهد توسعه و گسترش خدمات بانکداری خواهیم بود.
وی با بیان اینکه پیش از این بانک آینده و رسالت این خدمات را غیر حضوری ارائه میدادند گفت: به بانک ملی هم تذکر دادیم که برای سهولت دسترسی مردم، باید لینک خدمات در سایت بانک ملی قرار گیرد.
وزیر اقتصاد گفت: تا قبل از تصویب دستورالعمل، خدمات غیر حضوری و خدمات پایهای ممنوع بود، اما امروز این ممنوعیت برداشته شد و با رعایت مفاد مصوبه مجاز شدند.
مطالب مرتبط

امام خامنهای: اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد
23 خرداد 1404
گردشگری سلامت یکی از ظرفیتهای بزرگ ما است
22 خرداد 1404
تلاش برای کاهش هزینه درمانی برای بازنشستگان
22 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید