
تصویر روز: رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: پنج مجوز سرمایه گذاری خارجی به ارزش هفت میلیون و ۷۰۰ هزار یورو از ابتدای فروردین سال جاری تاکنون در مازندران صادر شده است.
حسینقلی قوانلو در گفت و گو با ایرنا افزود: این سرمایه گذاریهای خارجی در مازندران با همکاری فعالان اقتصادی از کشورهای لهستان، سوئد، چین، هندوستان و روسیه در دست اجرا است.
وی خاطر نشان کرد: این شرکتهای خارجی در حوزه تولید مواد غذایی و محصولات بهداشتی و پزشکی در شهرکهای صنعتی آمل، سوادکوه و ساری طرحهای سرمایه گذاری در دست ساخت دارند و با تکمیل این طرحها برای بیش از ۸۰۰ فرصت شغلی جدید در استان حداکثر تا سه سال آینده ایجاد میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان این که در زمان حاضر ۱۲۰ طرح اقتصادی و صنعتی در استان به ارزش ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در مازندران در دست ساخت است، ادامه داد: از هم اکنون باید برای تامین نیروی کار ماهر این واحدها به فکر باشیم
مطالب مرتبط

تایید اولین داروی درمان آلزایمر توسط استرالیا
02 خرداد 1404
دست سایتهای غیرمجاز از بلیت هواپیما کوتاه شد
02 خرداد 1404
اگر هدف آمریکا عدم غنیسازی است، توافقی در کار نیست
02 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید