
تصویر روز: برخی مخاطبان امروز از قطعی گسترده اینترنت همراه و ثابت در تهران و کرج خبر دادند.
برخی مخاطبان از قطعی گسترده اینترنت همراه و ثابت در تهران و کرج خبر دادند که طبق آن، اینترنت اپراتورهای همراه اول، شاتل، مبین نت و… دچار قطعی شده بود.
ظاهرا این اختلال فنی بوده و به علت قطع برق در بخشی از یکی از مراکز LCT شرکت ارتباطات زیرساخت در منطقه خیابان کردستان، اتفاق افتاده بود و ظاهرا اکنون مشکل حل و سیستم پشتیبان سریعا جایگزین شده است.
مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات در توییتر اعلام کرده که اختلال جزئی اینترنت پیش آمده امروز در برخی مناطق تهران ناشی از اتصالی برق منجر به آتش سوزی در مرکز LCT بوده است که به سرعت برطرف شده و سیستم پشتیبان سریعا جایگزین شده است.
مهدی سالم همچنین گفته است که به دلیل مشکل فنی در تاسیسات برق یکی از مراکز شرکت زیرساخت، اینترنت بخشی از مشترکین قطع شده است. همکارانم در تلاش هستند تا در اسرع وقت مشکل را برطرف کنند.
شاید لازم باشد مشترکین شبکه تلفن همراه برای دسترسی مجدد به سرویس، یکبار گوشی موبایل خود را خاموش و سپس روشن کنند. به گزارش ایسنا ، علت اصلی و جزییات دقیق این موضوع از مسئولان مربوطه در حال پیگیری است.
مطالب مرتبط

ترامپ چین را با تعرفه ۵۰ درصدی جدید تهدید کرد
18 فروردین 1404
پیشبینی ایست قلبی ناگهانی با استفاده از هوش مصنوعی
18 فروردین 1404
کاهش ۸ درصدی هزینه بستری برای دهکهای یک تا سه درآمدی
18 فروردین 1404
خمره کشفشده در ارسنجان به تخت جمشید منتقل شد
18 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید