index 6

استفاده از درگاه «لایتینیگ» در گوشی ها اندروید

تصویر روز: رابط لایتینیگ در سال 2012 اولین بار توسط شرکت اپل طراحی و برای کلیه تجهیزات این شرکت استفاده شد این درگاه در مقایسه با درگاههای قبلی تعداد پین های کمتری داشته و توانست با اغلب دستگاه های سخت افزاری و نرم افزاری هماهنگ شود و با سرعت بالاتری باعث انتقال داده گردد.

تا چندین سال اخیر استفاده از این رابط فقط مختص دستگاه های اپل بود ولی طراحان سخت افزار به فکر استفاده از این رابط و درگاه در گوشی های اندرویدی نیز بودند تا اینکه بالاخره توانستند نخستین گوشی اندرویدی جهان با درگاه لایتینیگ را معرفی نمایند.

کن پیلونل در سال 2021 اولین گوشی آیفون با درگاه USB-C را معرفی کرد و این مهندس سخت افزار حالا از اولین گوشی اندرویدی با درگاه لایتنینگ رونمایی کرده است.

درگاه لایتنینگ این گوشی (گلکسیA51) بدون هیچ مشکلی آن را شارژ کرده و امکان انتقال داده‌ها را نیز دارد. کابل‌های شارژ لایتنینگ تنها در گوشی‌های آیفون قابل استفاده هستند و دور زدن این محدودیت در گلکسی A51 از نگاه پیلونل سخت‌ترین مرحله‌ی پروژه‌ی اضافه‌کردن درگاه لایتنینگ به این گوشی بوده است.

قرار است که به‌زودی ویدئوی کاملی از مراحل طراحی این گوشی در یوتیوب منتشر شود. کن پیلونل موفق شد تا اولین نسخه‌ی آیفون با درگاه USB-C را با قیمت 86 هزار دلار به فروش برساند اما به ‌نظر می‌رسد که او در حال حاضر برنامه‌ای برای فروش این گوشی ندارد. اما دور از انتظار نیست که بزودی با استقبال بیشمار کاربران گوشی های اندرویدی، تولید این مدل از گوشی ها با درگاه لایتینگ به تولید انبوه برسد و محدودیت استقاده از انواع کابل های شارژر با مدل های مختلف برای انواع گوشی ها کمرنگتر شود.

  • دکتر بهاره اسدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *