
تصویر روز: شورای پول و اعتبار رقم وام کمک ودیعه مسکن برای مستاجران تهرانی را به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش داد.
به گزارش ایرنا مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی از افزایش تسهیلات کمک ودیعه مسکن خبر داد.
بر اساس مصوبه اصلاحی امروز شورای پول و اعتبار، تسهیلات کمک ودیعه مسکن در تهران به ۱۰۰ میلیون تومان، در مراکز استانها به ۷۰ میلیون تومان و در شهرهای بالای به ۲۰۰ هزار نفر هم به ۴۰ میلیون تومان افزایش یافت.
دوره بازپرداخت این وامها حداکثر ۵ سال خواهد بود.
هفته گذشته وزیر راه و شهرسازی درباره مصوبات جلسه شورایعالی مسکن، اظهار کرد: افزایش تسهیلات ودیعه مسکن به ۱۰۰ میلیون تومان در تهران و وام خرید مسکن به ۷۰۰ میلیون تومان در شورایعالی مسکن با حضور رییس جمهوری بررسی و تصویب شد.
وی افزود: رییس جمهوری با افزایش وام خرید مسکن به ۷۰۰ میلیون تومان و وام ودیعه مسکن به ۱۰۰ میلیون تومان، مخالفتی نداشتند و این مصوبه برای نهایی شدن به شورای پول و اعتبار ارجاع داده شد.
مطالب مرتبط

هشدار اداره استاندارد به استفاده از لبنیات سنتی
23 اردیبهشت 1404
نحوه محاسبه آببهای مشترکان چگونه است؟
23 اردیبهشت 1404
قیمت طلا و سکه ۲۳ اردیبهشت
23 اردیبهشت 1404
تداوم رشد ارزش سهم سایپا بعد از بازگشایی نماد
23 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید