
تصویر روز: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: هنوز جزئیات واردات خودرو در وزارت صمت قطعی نشده است.
مصطفی طاهری در گفت وگو با ایلنا در مورد جزئیات واردات خودرو گفت: دولت باید در این خصوص تصمیم بگیرد و هنوز در وزارت صمت جزئیات آن قطعی نشده است.
این نماینده مجلس در ادامه افزود: اکنون تصمیمگیری در این زمینه حق دولت است و دیگر ربطی به مجلس ندارد. واردات خودرو به عنوان یکی از ابزار کنترل قیمت و کیفیت خودرو در دستور کار مجلس است که کلیات آن رای آورده و منتظر هستیم تا دولت آییننامه اجرایی و نحوه کار آن را به مجلس ارائه دهد.
طاهری خاطرنشان کرد: مجلس طرح تحقیق و تفحص از خودروسازان را هم برای پیگیری فساد و رانتی که در این حوزه وجود دارد، در دست دارد که در حال انجام است و گزارشهایی در این خصوص جمعآوری و ارایه شده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان گفت: البته همه وزرا برای پاسخگویی هر هفته به مجلس میآیند و فعلا مورد خاصی نبوده که بخواهند از وزیر صمت در خصوص خودرو پیگیری کنند.
مطالب مرتبط

سقف اجاره بهای ۱۴۰۴ در تهران تعیین شد
20 خرداد 1404
از تنش آبی به بحران آبی رسیدیم
20 خرداد 1404
تجلیل عربستان از ایران به خاطر خدمات ممتاز حج
20 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید