تصویر روز: مدیران عامل شرکتهای بیمه دانا و اتکایی امین در نشستی مشترک، راههای گسترش همکاریهای دوجانبه را بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، در این دیدار دکتر رضا جعفری و موسی رضایی، ضمن ابراز خشنودی از روند مناسبات و همکاریهای بیمهای موجود، در خصوص افزایش سرمایه شرکت بیمه اتکایی امین بحث و تبادلنظر کردند.
در این دیدار دکتر رضا جعفری مدیرعامل بیمه دانا با اشاره به فعالیتهای شرکت بیمه اتکایی امین، بهخصوص در حوزه بازارهای داخلی و خارجی، تحصیل پوشش بیمه اتکائی حمایتی در رابطه با تعهدات بیمهای پذیرفته شده و سایر عرضه خدمات جانبی، خواستار افزایش سرمایه این شرکت به میزان دو هزار میلیارد تومان شد.
در این نشست موسی رضایی مدیرعامل بیمه اتکایی امین نیز با ابراز خرسندی از دیدار با مدیرعامل بیمه دانا، بر افزایش سرمایه این شرکت و تقویت همکاریهای دوجانبه تأکید کرد.
مطالب مرتبط

سود مناسب برای سهامداران بانک صادرات ایران
19 خرداد 1404
زنجبیل؛ از تقویت مو تا کاهش التهاب
19 خرداد 1404
واکنش سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت
19 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید