
تصویر روز: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رایزنی هایی را در حوزه مسکن آغاز کرده و طی تفاهمنامه با راه و شهرسازی ۱۴ هزار واحد برای خبرنگاران پیش بینی شده است.
به گزارش مهر، محمدمهدی اسماعیلی بعدازظهر جمعه در جمع خبرنگاران گلستان، اظهارکرد: وام خرید کالا ویژه خبرنگاران، شامل کارت های اعتباری است که وزارت صمت در اختیار این افراد قرار می دهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: این تسهیلات با ۱۸ درصد سود و پنج درصد تخفیف قیمت کالا است که به همه خبرنگاران تعلق خواهد گرفت.
وی بیان کرد: وزارت اقتصاد هم هزار وام ۵۰ میلیونی قرض الحسنه دو درصد در نظر گرفته که آن را به داوطلبان طی تشریفاتی که در سامانه وجود دارد تعلق خواهد گرفت.
اسماعیلی با اشاره به سایر اقدامات، گفت: رایزنی هایی را در حوزه مسکن آغاز کرده و طی تفاهمنامه با راه و شهرسازی حدود ۱۴ هزار واحد برای خبرنگاران پیش بینی شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: کل خبرنگاران کشور حدود ۱۷ هزار نفر هستند و ما تمام تقاضای آنها را پیش بینی کردیم.
مطالب مرتبط

اصلاحات دفترچه راهنمای کنکور امروز منتشر میشود
15 شهریور 1404
آغاز مرحله جدید پرداخت کالابرگ از چهارشنبه
15 شهریور 1404
رکورد تولید ۱۱۴۰ دستگاه موتور در مگاموتور شکسته شد
15 شهریور 1404
تهدید ترامپ به اقدام تجاری علیه اتحادیه اروپا
15 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید