مدرسه خیر ساز ۲۲ کلاسه محسن کمالی دهقان با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد.
به گزارش صدا و سیما، مرکز البرز؛ مدرسه دخترانه خیر ساز حاج محسن کمالی دهقان در زمینی به مساحت ۴۰۰۰ هزار متر مربع در زیر بنایی بالغ بر ۱۸۰۰ متر مربع به همت محسن کمالی دهقان با هزینهای بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در شهرک رازی حصارک احداث و امروز آیین افتتاحیه این مدرسه با حضور وزیر آموزش و پرورش و همسر محسن کمالی دهقان برگزار شد.
مدیر نوسازی مدارس البرز در این مراسم با اشاره به افتتاح ۲۳ طرح آموزشی با ۱۸۰ کلاس درس در آغاز سال تحصیلی گفت: این طرح ها در مناطق مختلف استان برای ۱۲ هزار دانش آموز در دو شیفت با هزینهای بالغ بر ۱۸۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی و خیری به بهره برداری رسیده است.
پورگلیان می گوید: استان البرز به لحاظ مهاجرت پذیری و ضریب افزایش جمعیت بالا برای دستیابی به میانگین سرانه فضای آموزشی کشور نیازمند حداقل احداث ۵۰۰ مدرسه در قالب ۶ هزار کلاس درس است.
در این مراسم از خیر مدرسه ساز محمود کمالی دهقان فرزند محسن کمالی دهقان تجلیل و قدردانی شد.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۱۰ اردیبهشت
10 اردیبهشت 1404
صندوق سرمایهگذاری ارزی تشکیل میشود
10 اردیبهشت 1404
رشد ۳۰ درصدی ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در کشور
10 اردیبهشت 1404
همسانسازی ۹۸درصد بازنشستگان کشور واریز شد
10 اردیبهشت 1404
یارانه ۷۵۰ هزار نفر از دهکهای بالا حذف شد
10 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید