تصویر روز: رئيس اتحاديه سازندگان و فروشندگان عينک تهران گفت: سال هاست حقوق از دست رفته اين صنف توسط چشم پزشکان و اپتومتريست ها رعايت نمي شود. برخي از چشم پزشکان و اپتومتريست ها در مطب هاي خود مبادرت به فروش عينک مي کنند. مطب مکان عرضه کالا نيست و تنها بايد بيمار معاينه و برايش ويزيت صادر شود ، اتحاديه خواهان اجراي اصل ۹۱ قانون نظام صنفي است.
به گزارش اتاق اصناف تهران ، عليرضا خليل نژاد با بیان این مطلب تصريح کرد: اتحاديه با قدرت و جديت در مقابل معارضت اين افراد مي ايستد و يکي از اهداف مهم خود مي داند تا حق خود را ثابت کرده و آنها را مجاب کند که در صورت تمايل به فروش عينک از اتحاديه و مطابق قانون پروانه کسب اخذ نمايند.
وي اضافه کرد: اين در حالي است که در چند سال اخير با وجود آراي متعدد از ديوان عدالت اداري و هيات عالي نظارت و کميسيون اصل ۹۰ مجلس و ارائه آنها به وزارت بهداشت تاکنون اين وزارت خانه و دانشگاه هاي مسئول از ابلاغ اين مصوبات به زيرمجموعه خود خودداري کرده اند.
خليل نژاد يکي ديگر از اهداف اتحاديه را آزادسازي واردات عينک هاي آفتابي برشمرد و گفت: چند سالي است دولت از واردات عينک آفتابي جلوگيري مي کند. دولت از ورود عينک هاي آفتابي که محافظ چشم و کاملاً از ابتلاء به بيماري هاي مختلف چشم جلوگيري مي کند و به عبارتي پيش درمان است ممانعت مي کند. عينک آفتابي را لوکس اعلام داشته و بدون توجه به اينکه يکي از کالاهاي بسيار ضروري کشور است از ورود آن جلوگيري مي کند.
وي تاکيدکرد: عينک آفتابي به مانند کمربند ايمني خودرو است يا به عبارتي متداول تر مانند ماسک عمل مي کند که در زمان کرونا و بيماري هاي تنفسي از ضروريات تجويز پزشکان براي بيماران است. چگونه است عينک آفتابي که اين همه براي سلامتي ضرورت دارد و از ورود اشعه مضر آفتاب به چشم جلوگيري مي کند به يک باره جزو کالاي لوکس مي شود.
خليل نژاد افزود: اتحاديه مصرانه بر آن است تا اين محدوديت را رفع کند. در اين راستا سه سال است که به وزارت صمت، اتاق اصناف ايران و تهران و همچنين جناب مفتح قائم مقام وزارت صمت نامه نگاري متعدد داشته است. تا کنون با حمايت جناب مفتح به موفقيت هاي خوبي نزديک شده ايم اميد است بزودي اين کالا وارداتش آزاد شود.
دیدگاهتان را بنویسید