
تصویر روز: افزایش امیدواری به توافق اعضای اوپک برای کاهش تولید نفت سبب شد قیمت این کالا افزایش یابد.
دیروز قیمت نفت چهار درصد افزایش یافت که مهمترین دلیل آن، افزایش امیدواری به توافق تولیدکنندگان بزرگ نفت در هفته آینده برای محدود کردن تولید بود.
افزایش تلاشهای عربستان برای متقاعد کردن دیگر تولیدکنندگان نفت برای همراهی با توافق کاهش تولید در آستانه نشست هفته آینده اوپک، از جمله مهمترین عواملی بود که امیدواری به این توافق را بالا برد.
قیمت هر بشکه نفت خام برنت در پایان معاملات دیروز با دو دلار و چهار سنت رشد به ۴٨ دلار و ٩٠ سنت برای هر بشکه رسید و قیمت شاخص دبلیو تی آی آمریکا با یک دلار و ٨٠ سنت افزایش به ۴٧ دلار و ٨٠ سنت رسید.
بانک آمریکایی گلدمن ساکس اعلام کرد: فرض اصلی ما اکنون این است که توافق کاهش تولید اوپک اعلام و اجرایی خواهد شد.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۱۰ اردیبهشت
10 اردیبهشت 1404
صندوق سرمایهگذاری ارزی تشکیل میشود
10 اردیبهشت 1404
رشد ۳۰ درصدی ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در کشور
10 اردیبهشت 1404
همسانسازی ۹۸درصد بازنشستگان کشور واریز شد
10 اردیبهشت 1404
یارانه ۷۵۰ هزار نفر از دهکهای بالا حذف شد
10 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید