
تصویر روز: شکسته شدن مجدد رکورد تولید در سایپا کاشانشرکت سایپاکاشان با تولید ۶۰۶ دستگاه خودرو در روز برای دومین بار رکورد تولید خود در دوماه اخیر را شکست.
بر اساس تأکید مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا مبنی برافزایش ظرفیت تولید در سالجاری و با توجه به برنامهریزیهای انجام شده در سایپا کاشان و هماهنگی و همکاری شرکتهای زنجیره تأمین همچون مگاموتور، سازه گستر و… این شرکت توانست با کارتیمی و تلاش بیدریغ همکاران واحدهای تولیدی و پشتیبانی خود به این مهم دست یابد.
کورش کوپال معاون برنامهریزی تولید و لجستیک شرکت سایپا کاشان ضمن تقدیر از حمایت های ارزنده مهندس شهباز مدیرعامل شرکت سایپا کاشان و با اشاره به بی سابقه بودن این حجم تولید در سایپاکاشان افزود: با هماهنگی های مناسبی که بین شرکت های تأمین کننده و قطعه ساز صورت گرفت، توانستیم ضمن تحقق صد درصدی برنامه MPS مصوب گروه سایپا، رکورد تولید محصول را به میزان ۶۰۶ دستگاه در روز برسانیم.
وی ضمن اشاره به روند قابل توجه افزایش تولید محصولات x100 وx200 در سه ماه گذشته تصریح کرد: این تعداد تولید نشانگر تثبیت روند تأمین قطعات و به تناسب آن تولید با کیفیت محصول درگروه خودروسازی سایپا بوده و امیدواریم شاهد استمرار این روند رو به رشد در سایپاکاشان باشیم.
مطالب مرتبط

امدادرسانی سایپایدک به حادثهدیدگان بندر شهید رجایی
09 اردیبهشت 1404
خدمات رایگان دفاتر قضایی برای آسیبدیدگان حادثه بندر شهید رجایی
09 اردیبهشت 1404
خط تولید خودروهای «لادا» در ایران راهاندازی میشود
09 اردیبهشت 1404
پرمصرفها منتظر قبوض نجومی باشند/ ابهام زدایی از قبض های برق
09 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید