همایش بین المللی صنعت خودرو فرصت ارتقای کیفیت

تصویر روز : دبیر انجمن خودروسازان گفت: همایش بین المللی صنعت خودرو با توجه به سطح حضور خودروسازان برتر دنیا و قطعه سازان جهانی ، باعث ارتقای کیفیت و توسعه ی محصول در کل صنعت خودروسازی و قطعه سازی کشور خواهد شد.

احمد نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان با بیان مطلب فوق، گفت: باتوجه به تاثیر تحریم ها در گذشته، مقداری از تکنولوژی روز دنیا در صنعت خودرو عقب هستیم و با برگزاری همایش مذکور، در راستای سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت، امید است بتوانیم مقدمات تولید مشترک با خودروسازان برتر دنیا را فراهم کنیم و محصولات جدید رقابت پذیر به بازار خودرو عرضه نماییم. در واقع رقابت پذیر، یعنی تولید و عرضه ی خودروی باکیفیت با قیمت مناسب است.

وی افزود: سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که حداقل ۳۰ درصد محصول جدید باید صادر و ۴۰ درصد آن داخلی سازی شود از این رو اثرات قابل توجهی بر روی کیفیت خودروها خواهد داشت چرا که قطعه سازان داخلی در تعامل با قطعه سازان جهانی، تلاش خواهند کرد قطعات باکیفیت تری تولید نمایند از طرفی خودروسازان برتر به جهت حفظ جایگاه برند خود، هم در توسعه ی محصول و هم در صادرات، به کیفیت محصولات تولیدی مشترک، توجه لازم نشان خواهند داد.

نعمت بخش به سیر تکامل و ارتقای صنعت خودرو در کشورهای ژاپن و کره اشاره کرد و گفت: در گذشته از خودروهای ژاپنی و کره ای به عنوان محصولاتی بی کیفیت یاد می شد که به مرور زمان با برنامه ریزی و تلاش و تعامل با خودروسازان برتر،  ابتدا ژاپنی ها و سپس کره ای ها در صنعت خودرو به کیفیت و شهرت جهانی دست یافته و دوران بلوغ صنعتی را طی کرده اند.

دبیر انجمن خودروسازان کشور با اشاره به حضور و سخنرانی دبیر انجمن خودروسازان جهانی (OIC ) در همایش صنعت خودرو ، تاکید کرد: با همکاری دبیرخانه همایش در حال رایزنی و دعوت از تمام انجمن های خودروسازی کشورهای برتر در صنعت خودرو هستیم و خوشبختانه با نهایی شدن برجام، خودروسازان معتبر جهانی با خیالی آسوده در همایش حضور خواهند یافت و مدیران شان نیز در همایش سخنرانی خواهند داشت.

وی درخصوص نقش سایپا در همایش بین المللی صنعت خودرو گفت: تمام شرکت های خودروساز کشور قطعا” همکاریشان با خودروسازان معتبر دنیا بهتر خواهد شد و توسعه ی محصول در کشور ، به خودروسازان چینیمحدود نخواهد شدو از نتایج این همایش ، توسعه ی محصول با مشارکت خودروسازان برتر دنیا است.

نعمت بخش تصریح کرد: سایپا در بخش توسعه ی محصول موفق بوده و خودروهای جدیدی به بازار خودرو عرضه کرده است.

دبیر انجمن خودروسازان محورهای همایش بین المللی صنعت خودرو را برشمرد و گفت: اولین و اصلی ترین محور همایش رقابت پذیری است که ذیل آن: ساخت داخل و زنجیره ی تامین، طراحی و مهندسی، هزینه های بهره وری تولید، مسئولیت های اجتماعی بنگاه ها با تاکید بر مسایل زیست محیطی است و دومین محور همایش، همکاریهای بین المللی و حضور در بازار های بین المللی است. ما بازار ۴۰۰ میلیون نفری اطراف ایران را داریم،  به ویژه کشورهای آسیای میانه که خیلی علاقه مند هستند از ایران محصول خریداری کنند. وقتی خودروی رقابتی تولید کنیم این کشورها می توانند از خودروسازان کشور خودرو بخرند.

وی ادامه داد:  همین خودروهای فعلی مان را به کشورهای عراق، سوریه و آذربایجان صادر می کنیم مسلما” اگر خودروی باکیفیت تر و رقابتی تر تولید شود خریداران بیشتری خواهیم داشت.

نعمت بخش فرصت های سرمایه گذاری در زنجیره ی تامین، مدل های همکاری و انتظارات سرمایه گذاری را  جزء زیر فصل های محور همکاری های بین المللی بیان کرد و افزود: ما در همایش مذکور به خودرو سازان خارجی خواهیم گفت که چه امکاناتی در داخل کشور برای سرمایه گذاری فراهم است و دولت ایران تضمین می کند که سرمایه گذاران خارجی وقتی سرمایه گذاری کنند سودشان را خواهند برد.

دبیر انجمن خودروسازان سومین محور همایش را روندهای عادی در صنعت خودرو عنوان کرد و گفت: زیرفصل های محور سوم: انتقال تکنولوژی های جدید، ایمنی خودرو، مصرف انرژی، محیط زیست و خدمات پس از فروش است که همزمان نمایشگاه بزرگی از دست آوردها و توانمندی های صنعت خودرو ایران در حاشیه ی همایش برگزار خواهد شد.

 وی در خصوص حضور خودروسازان برتر دنیا در همایش گفت: شرکت های رنو، پژو، فیات، بنز، فولکس و شرکت های خودروساز ژاپنی و کره ای اعلام آمادگی کرده اند.

نعمت بخش در تبیین استراتژی صنعت خودرو در افق ۱۴۰۴ خاطرنشان کرد: پیش بینی شده است ۳ میلیون خودرو تولید کنیم و ۱ میلیون خودرو صادر نماییم و به کشورهای اروپایی نیز صادرات داشته باشیم.

وی افزود: لااقل باید ۵ پلت فرم جدید داشته باشیم و ۳ پلت فرم با مشارکت خودروسازان برتر خارجی باشد و از هر پلت فرم ۷تا ۸ خودرو تولید خواهد شد و باید از هر ۳ خودرو یک خودرو صادر شود.سایپا نیوز 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *