
تصویر روز: سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد؛ براساس یکی از مصوبات یکصد و هفتمین شورای معاونین سازمان تامین اجتماعی مقرر شد که با یک برنامه ریزی و زمان بندی مشخص، دفترچه درمانی تا پایان سال در تمامی استان ها حذف شود.
براساس تصمیم شورای معاونان سازمان تامین اجتماعی همچنین معاونت درمان این سازمان موظف شد به صورت سیستماتیک و با تدوین شاخص ها و پارامترهای کمی و کیفی نسبت به ارائه اطلاعات مربوطه در قالب داشبورد مدیریتی، گزارش های توجیهی و بررسی هزینه – فایده طرح حذف دفترچه در مراکز درمانی این سازمان اقدام کند.
همچنین براساس یکی دیگر از مصوبات شورای معاونان سازمان تامین اجتماعی مقرر شد به منظور جلو گیری از تحمیل هزینه های اجتماعی و مالی، بازنگری بخشنامه ها، دستورالعمل ها، رویه ها در راستای روان سازی امور در دستور کار حوزه های فنی و حقوقی این سازمان قرار گیرد.
در زمان حاضر ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش بیمه درمانی سازمان تامین اجتماعی هستند.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی پیش تر گفته بود: زیرساخت های لازم برای حذف دفترچه در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی فراهم شده است و پیش بینی می شود که این امر تا پایان امسال در کل کشور اجرایی شود.
سیدتقی نوربخش در همایش آموزشی حذف دفترچه درمانی در مراکز درمانی ملکی این سازمان افزود: این برنامه با توجه به فراهم شدن زیرساخت های فنی لازم تا پایان سال ٩۵ در کل کشور به اجرا در می آید و در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی برای استفاده از خدمات نیازی به دفترچه نخواهد بود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر طرح حذف دفترچه ها در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی در ۶ استان کشور اجرایی و در ۱۲ استان دیگر آغاز شده است. به گزارش ایرنا نوربخش ادامه داد: برنامه حذف دفترچه در مراکز درمانی ملکی تامین اجتماعی با همکاری کامل پزشکان و همکاران مراکز درمانی سازمان در حال اجراست.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۲۴ اردیبهشت
24 اردیبهشت 1404
اطلاعیه توزیع برق پایتخت در مورد خاموشیها
24 اردیبهشت 1404
شعب کشیک بانکها پنجشنبهها باز هستند
24 اردیبهشت 1404
تخفیفهای مخابرات به مناسبت روز جهانی ارتباطات
24 اردیبهشت 1404
سخنرانی ترامپ در ریاض چه پیامی برای ایران و خاورمیانه داشت؟
24 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید