
تصویر روز: دادگاهی در مجارستان فیلمبرداری را که سال ۲۰۱۵ میلادی در مرز این کشور با صربستان با پشت پا زدن پناهجویی را که در حال فرار بود به زمین انداخت به سه سال حبس تعلیقی محکوم کرد.
به گزارش تصویر روز به نقل از شبکه یورو نیوز، این فیلمبردار که در آن زمان برای شبکه خبری “ وان تی وی” کار می کرد از طریق ویدئو کنفرانس در جلسه حاضر شد و گفت که در اراتباط با رای دادگاه درخواست تجدید نظر خواهد کرد.
این فیلمبردار در دفاع از خود گفته است که از وحشت واکنش نشان داده و این احساس به او دست داد که باید از “خود دفاع کند”.
قاضی دادگاه گفت که رفتار این زن در برابر این پناهجو ادعاهای او مبنی بر دفاع از خود را تائید نمی کند و رفتار او بر خلاف “هنجارهای اجتماعی” بوده است.
ایلش ناناشی، قاضی دادگاه گفت: «هیات منصفه کاملا مطمئن است که اقدام این فرد مصداق نقض و برهم زدن نظم عمومی بوده است که بر اساس پارگراف اول ماده ۳۳۹ قانون مشمول مجازات است.»
انتشار فیلم این فیلمبردار در حال لگد زدن به پناهجویان و پشت پا گرفتن آنها در نزدیکی مرز صربستان خشم همگانی را برانگیخت.
مطالب مرتبط

امضای تفاهمنامه همکاری بانک گردشگری و هلدینگ پتروفرهنگ
24 اردیبهشت 1404
رونمایی از سامانه حامی با هدف مقابله با مداخلهگران درمانی پزشک نما
24 اردیبهشت 1404
قیمت طلا و سکه ۲۴ اردیبهشت
24 اردیبهشت 1404
اطلاعیه توزیع برق پایتخت در مورد خاموشیها
24 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید