تصویر روز: مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: نظام پولی کشور از پرداخت هزینه ۱۰ درصدی انتقال پول که قبل از اجرایی شدن برجام باید پرداخت میکرد، رها شده واین امر سبب صرفه جویی برای کشور شده است.
به گزارش تصویر روز ، علی اشرف افخمی که در نشست بررسی بسته اعتباری پیشنهادی این بانک برای سال ۱۳۹۶ سخن می گفت، افزود: بانک صنعت و معدن با سابقه ۶۰ ساله در بسیاری از زمینه ها نقش کلیدی ایفا کرده و با بهرهگیری از پتانسیل های این بانک پروژه های کلانی در سطح ملی و منطقهای به بهره برداری رسیده و اجرایی شده است.
وی اظهار داشت: این بانک همواره در مسیر نوسازی و بهبود روش ها و فرایندها قرار دارد و تحقق این مهم را ضامن بقای خود در مسیر خدمت به صنعتگران کشور میداند.
افخمی رهبری و مدیریت حرفه ای را از اصول پایه ای فعالیت در این بانک برشمرد و اظهارداشت: این بانک قادر بوده با بهره گیری از کار تیمی حتی در سخت ترین شرایط اقتصادی اقدامات ارزشمندی را برای توسعه بخش صنعت و همچنین گسترش مراودات بین المللی در راستای جذب منابع خارجی به ثمر برساند. عدم اضافه برداشت نزد بانک مرکزی، تسویه حسابهای بین المللی با بانکهای طرف حساب، همچنین گشایش اولین LC در اولین ساعات اجرایی شدن برجام و برقراری رابطه کارگزای با ۷۰ بانک از کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی از جمله رهاوردهای این بانک بوده است.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن با بیان اینکه برجام آثار مثبتی در حوزههای بانکی به جای گذاشته، گفت: این بانک موفق شده است طی دو سال اخیر به میزان ۲ میلیارد دلار گشایش اعتبار اسنادی برای شرکتهای ایرانی و خارجی انجام دهد.
وی یکی دیگر از آثار برجام در نظام بانکی کشور را تسهیل در جا به جایی و انتقال پول عنوان کرد و افزود: در حالی که قبل از برجام نمیتوانستیم یک یورو جابهجا کنیم، بانک صنعت و معدن طی یک سال گذشته حدود ۲۰ میلیارد یورو پول جابهجا کرده است و این در حالی است که نظام پولی کشور از پرداخت هزینه ۱۰ درصدی که قبل از برجام پرداخت میکرد، رها شده و دستکم تا دو میلیارد دلار برای کشور صرفهجویی شده است.
وی با اشاره به اینکه تمام اقدامات صورت گرفته حاصل کار تیمی است ، تصریح کرد : تمرکز بر تخصص، مهارت و کار حرفه ای با بهره مندی از نیروهای کارآمد سبب موفقیتهای این بانک در عرصه داخلی و بین المللی شده است.
افخمی با اشاره به ضرورت توجه مدیران شعب استانی در راستای تجهیز منابع خاطر نشان کرد : در صورت توفیق شعب برای جذب منابع قادر خواهیم بود اختیارات اجرایی و فرآیندی آنها را افزایش دهیم تا شعب قادر باشند با ابزار مناسب به اهداف مناسب دست یابند.
وی تاکید کرد: امروزه در تمام دنیا بانکها به عنوان تنها صندوقی برای پرداخت وام و تسهیلات نبوده بلکه مجری ساماندهی گردش وجوه و منابع مشتریان خود هستتند و بانک و مشتری باید یک رابطه دوسویه با هم داشته باشند و متقاضی دریافت تسهیلات باید با سپردن گردش منابع مالی خود به بانک قبل از درخواست هرگونه تسهیلات نسبت به اثبات اهلیت خود به بانک مباردت ورزد.
افخمی در ادامه گفت: امروزه یکی از مهم ترین چالش های بنگاه های اقتصادی کشورما مدیریت وجوه و توازن بین منابع و مصارف است، لذا بانک و شعب آن نیز از این مهم مستثنی نبوده و باید به تراز بودن منابع و مصارف خود دقت ویژه داشته باشند. وی با تاکید مجدد بر انضباط مالی این بانک یاد آور شدکه این مهم با همت ستاد و شعب بانک استمرار خواهد داشت.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن در پایان بسته اعتباری پیشنهادی برای سال ۱۳۹۶ را به عنوان یک راهنمای کلی و نقشه راه خواند و خواستار اجرایی شدن این بسته توسط مدیران شعب و ارائه پیشنهادات احتمالی برای بهبود و ارتقای آن شد.
دیدگاهتان را بنویسید