تصویر روز: دبیر کنفرانس نفت ۲۰۱۷ در ابتدای مراسم بازگشایی این کنفرانس ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان داخلی وخارجی گفت: این اولین کنفرانسی است که در راستای توسعه بخش خصوصی برگزار می شود. ایده برگزاری این کنفرانس صرفا در راستای چگونگی رفاه مردم،عزت و سربلندی مطرح شد.
وی با اشاره به اینکه این ایده در راستای برنامه ایران ۱۴۰۴ بوده است گفت: این چشم انداز قصد دارد ایران را به عنوان نخستین کشور با ثبات منطقه باشد.
حسینی زیدآبادی با بیان اینکه بهبود محیط کسب و کار از دیگر قوانینی بود که به فضای کشور تزریق شد، گفت: در کنار آن قانون برای ایجاد فضای رقابتی و بهبود این محیط برای حوزه اقتصادی طراحی و اجرا شد.
وی با بیان اینکه ایده بعدی که در کشور مطرح شده است اقتصاد مقاومتی بوده افزود: ما می خواهیم اقتصادی درون زا داشته باشیم اما برون نگر. لذا نیاز داریم با سرمایه گذاران و شرکای خارجی همکاری داشته باشیم.
به گفته وی قرار است که جایگاه بخش خصوصی ارتقا پیدا کند که با دعوت از میهمانان این کنفرانس و با تحقق سه نکته کلیدی این نکته اجرایی خواهد شد.
حسینی توسعه سرمایه گذاری و تجارت را دو اهداف کلیدی این کنفرانس معرفی کرد و گفت: کاهش هزینه های سرمایه گذاری نیز از دیگر اهدافی بوده است که دبیرخانه این کنفرانس از طریق همفکری با شورای سیاست گذاری دنبال کرده است.وی به همتایابی بین المللی برای شرکت های داخلی اشاره کرد و آن را موضوع کلیدی کنفرانس دانست.
حسینی زیدآبادی سومین هدف را انتقال فن آوری معرفی کرد و گفت: تلاش بر این بوده که بخش خصوصی از طرفی مسئولان مربوطه را دعوت کرده و این جایگاه جدید را به شرکتهای بین المللی معرفی کنیم.وی از برگزاری حدود ۴۵ جلسه شورای سیاست گذاری، هیات مدیره انجمن های تخصصی صنعت نفت خبر داد.
دبیر کنفرانس در ادامه با اشاره به اینکه مهمترین مساله موجود این است که باید صحبت های بخش خصوصی ایران به گوش نهادهای بین المللی و نهادهای حاکمیتی ایران می رسید گفت: این کنفرانس برگزار شد که این جایگاه یابی به گوش سرمایه گذاران بین المللی رسانده شود.
وی با تاکید بر اینکه صحبت های بخش خصوصی به شرکت های داخلی به بخش اقتصادی داخلی منتقل شود پلت فرم های شناسایی شده گفت: شورای گفتگوی بخش خصوصی در قانون طراحی شده که صحبت های بخش خصوصی از این کانال به گوش حاکمیت برسد.
حسینی زید آبادی با اشاره به اینکه با پیگیری های انجام شده در سطح بین المللی توانسته ایم نکات مهمی که از مسائل کلیدی کشور است را پیدا کرده و به دنبال راهکار باشیم یکی از این نکات کلیدی را نبود اعتقاد در کشور و در بین سرمایه گذاران خارجی عنوان کرد وگفت: این موضوعی است که باعث می شود سرمایه گذاری در کشور به شکل فعلی اتفاق بیفتد.
وی نبود اطلاعات برای سرمایه گذاران را مهمترین موضوع دانست که با شناسایی کردن راهکارها به آن رسیدیم که چطور میشود از شرکت های بین الملل کمک گرفت تا اطلاعات کشور بروز رسانی شود و در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد.
دبیر کنفرانس در پایان گفت: میهمانان این مراسم حدود ۵۵۰ نفر هستند، که از این بین ۵۴ نفر سخنرانان و مدرسان حدود ۱۰۰ نفر میهمان خارجی، ۷۰ نفر از رسانه ها، ۱۵۰ نفر میهمان ویژه و …هستند.
دیدگاهتان را بنویسید