تصویر روز: مسابقات لیگ اسکواش آقایان استان البرز با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
این مسابقات که از ۲ آذر ماه شروع شده بود روز جمعه مورخ ۹ بهمن ماه به پایان رسید .
در این دوره از مسایقات ۱۰ ورزشکار طی ۱۲ هفته با هم به رقابت پرداختند که در پایان سید مرتضی هاشمی با کسب ۵۴ امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت، محمد خوش حساب با ۴۸ امتیاز نایب قهرمان شد و محمد هنرور با ۳۹ امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفت.
مراسم اختتامیه این رقابت ها با حضور بهارک شینا رئیس هیئت اسکواش استان البرز و اعضای هیئت رئیسه اسکواش برگزار شد که طی آن از نفرات برتر با اهدای حکم قهرمانی و هدایای نقدی تجلیل به عمل آمد.
بهارک شنا در حاشیه ی این مراسم ضمن ابراز رضایت از نحوه برگزاری این رقابت ها گفت: خوشبختانه لیگ امسال از لحاظ کمی و کیفی در شزایط بسیار ایده آلی برگزار شد و با ادامه ی این روند و پرورش ورزشکارانی مستعد، می توان آینده ی درخشانی را برای اسکواش البرز پیش بینی کرد.
وی افزود: هیئت اسکواش استان البرز همچنان طبق برنامه ریزی های صورت گرفته و اقدامات کارشناسی با انجام فعالیت های متعدد از جمله استعدادیابی، برگزاری منظم لیگ، برگزاری دوره های آموزشی، برگزاری کلاس های داوری و مربیگری و … حرکت رو به رشد و پیشرفت خود را ادامه خواهد داد.
مطالب مرتبط

بازدید رئیسکل بیمه مرکزی از شعبه اراک بیمه ملت
30 فروردین 1404
شرایط فروش فوری محصولات زامیاد از ۳۰ فروردین
30 فروردین 1404
حذف یارانه ۱۸ میلیون نفر با حذف سه دهک پردرآمد
30 فروردین 1404
قیمت طلا و سکه ۳۰ فروردین
30 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید