moghadam.tamin

حذف دفترچه های تامین اجتماعی از نیمه اسفند

تصویر روز: مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران از حذف دفترچه های درمانی در همه مراکز درمانی متعلق به این اداره کل حداکثر تا نیمه اسفند امسال خبر داد.

به گزارش صدا و سیما دکتر سید تقی خسروانی مقدم در مصاحبه با خبرنگاران کاهش هزینه ها ، تسهیل در پاسخگویی به بیمه شدگان تامین اجتماعی و دسترسی آسان پزشکان به سوابق نسخ تجویزی بیماران را از مهمترین اهداف اجرای این طرح دانست.

وی با بیان اینکه حذف دفترچه درمانی هم اکنون در ۱۹ مرکز درمانی تامین اجتماعی استان تهران اجرایی شده است مجموع این واحدها را در این استان ۳۵ بیمارستان ، دی کلینیک ، پلی کلینیک و درمانگاه برشمرد و ابراز امیدواری کرد: تا اسفند امسال شرایطی فراهم شود تا بیمه شدگان تامین اجتماعی هنگام مراجعه به مراکز درمانی در استان تهران و سایر مراکز درمانی در سراسر کشور نیازی به ارائه دفترچه درمانی خود نداشته باشند.

خسروانی مقدم جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی استان تهران را بیش از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر دانست و افزود: این جمعیت تا پایان آذر امسال بیش از ۷ میلیون بار برای استفاده از خدمات مربوط به پزشکان عمومی ، متخصص و دندانپزشکی معاینه شدند.

وی مجموع هزینه هایی را که درمان تامین اجتماعی استان تهران درحوزه درمان غیرمستقیم و طرف قرارداد در ۹ ماهه اول امسال پرداخت کرده است بیش از ۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
خسروانی مقدم با بیان اینکه تامین اجتماعی استان تهران موفق شده است بدهی پزشکان را تا مرداد و داروخانه ها را تا شهریور امسال بپردازد از تاخیر ۹ ماهه در پرداخت بدهی های این اداره کل به بیمارستان های دانشگاهی طرف قرداد خبر داد و گفت : مهمترین علت این تاخیر کمبود نقدینگی است.

وی بدون اشاره به میزان این بدهی ها ابراز امیدواری کرد: بزودی تامین اجتماعی بتواند بخشی از بدهی های خود را به بیمارستان های طرف قرارداد دانشگاه بپردازد.

خسروانی مقدم اجرای طرح هتلینگ بیمارستان های ملکی اداره کل درمان تامین اجتماعی استان تهران را یک طرح ملی توصیف کرد و افزود: این طرح با ۱۱ میلیارد تومان اعتبار در سال ۹۴ در ۴ بیمارستان ۱۵ خردد ورامین، لبافی نژاد، معیری و شهریار اجرا شده است.

وی اعتبار پیش بینی شده برای طرح هتلینگ ۵ بیمارستان لواسانی ، شریعت رضوی ، امام رضای اسلامشهر ، آیت الله کاشانی و ۱۲ بهمن را برای سال ۹۵ حدودا ۹ میلیارد تومان دانست و گفت: با اجرای این طرح تامین اجتماعی تلاش می کند گام موثری در تکریم ارباب رجوع بردارد .

خسروانی مقدم با بیان اینکه بیماری سرطان دومین عامل مرگ ومیر در ایران بشمار می آید زمان آن را بسیار پرهیزینه توصیف کرد و گفت: براساس آمارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در سال ۹۴ منتشر شده است هم اکنون بیش از ۴۰۰ هزار نفر از هموطنانمان به بیماری سرطان مبتلا هستند.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۱۵۰ هزار بیمار سرطانی به تعداد مبتلایان به این بیماری افزوده می شود از وقوع سونامی سرطان در کشور تا ۱۵ سال آینده خبر داد و افزود: سازمان تامین اجتماعی برای مقابله با این بیماری و پاسخ به نیاز بیمه شدگان تحت پوشش خود تلاش می کند از پیشرفته ترین دستگاه های تشخیص و درمان بویژه در حوزه رادیوتراپی استفاده کند.

خسروانی مقدم از تجهیز بیمارستان فیاض بخش تامین اجتماعی به دستگاه شتاب دهنده خبر داد و گفت: فردا از این دستگاه رونمایی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *