
تصویر روز: رییس شورای اسلامی شهر تهران از اقدامات بانک شهر در تامین مالی خرید ۹۱ دستگاه واگن مترو قدردانی کرد.
به گزارش تصویر روز مهدی چمران با اشاره به حمایت بانک شهر از توسعه حمل و نقل عمومی و به ویژه مترو در پایتخت، اعلام کرد: اقدامات ارزنده این بانک در اختصاص ارزمبادله ای و هماهنگی با شهرداری تهران در ارائه تسهیلات و رفع تنگناهای مالی به منظور ساخت و تحویل ۹۱ دستگاه واگن مترو توسط شرکت واگن سازی تهران که موجب صرفه جویی مبالغ متنابهی به نفع شهرداری تهران شده است، گامی موثر در تحقق اهداف و برنامههای مدیریت شهری و اقتصاد مقاومتی است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با قدردانی از تلاش و پیگیری مجدانه و مدیریت جهادی مدیرعامل بانک شهر، ابراز امیدواری کرد تا این بانک همواره در مسیر فعالیتهای خود موفق باشد.
بر این اساس، خط ۶ مترو پایتخت با سرمایه گذاری مستقیم و حمایتهای بانک شهر درحال نهایی شدن است و تا کنون بیش از ۹۸ درصد حفاری آن به اتمام رسیده است.
این خط به طول ۳۱ کیلومتر، از منطقه دولت آباد در جنوب شرقی تهران و محدوده پارک جنگلی توسکا در بزرگراه آزادگان عبور کرده و در نهایت به شهرک کن و محله سولقان در شمال غربی تهران منتهی می شود و در طول مسیر خود از نقاط مهم و پرتردد شهر مانند میدان خراسان، میدان شهدا، میدان امام حسین(ع)، میدان سپاه، میدان هفت تیر، میدان ولی عصر(عج) و بلوار کشاورز عبور می کند.
مطالب مرتبط

کیتکس 2025 باشکوتر برگزار خواهد شد
12 اردیبهشت 1404
چک تمامالکترونیک؛ راهکار نهایی برای کاهش دعاوی و تخلفات بانکی
11 اردیبهشت 1404
تسهیلات مرحله دوم طرح «طنین چکنو» بانک صادرات افزایش یافت
11 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید