تصویر روز: معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اعلام کرد: در سه سال اخیر صادرات صنایع دستی به جهان رشد ۸۵ درصدی داشته است.
نامور مطلق درباره ارائه تسهیلات به هنرمندان حرفه صنایع دستی برای صادرات محصولاتشان افزود: به هنرمندان صنایع دستی تسهیلاتی برای افزایش صادرات ارائه می شود اما این تسهیلات کافی نیست، در سایر کشورها علاوه بر تسهیلات، مشوق های صادراتی نیز به هنرمندان ارائه می دهند و ما باید در کشور بسترهای تبادل اقتصادی فراهم کنیم.
وی افزود: ارتباط با سایر کشورها را باید به عنوان فرصت در نظر بگیریم و امکانات را به فرصت های تجاری در صنایع دستی تبدیل کنیم بطوریکه در گفتگوهای سیاسی و تجاری از تجارت فرهنگی هم یاد شود.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اضافه کرد: صادرات صنایع دستی در حین ارزآوری سبب توزیع زیباشناسی کشور و فرهنگ غنی آن می شود. وی تاکید کرد: عمده صادرات صنایع دستی به کشورهای منطقه کشورهای اروپایی و امریکایی است.
نامور مطلق با اشاره به اینکه روند صادرات صنایع دستی رو به صعود بوده است گفت: هنرمندان و تجار در طی دو سال اخیر چندین نقطه فروش و مرکز تجاری را افتتاح کرده اند که سبب افزایش رقم صادرات شده است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی با اشاره به افتتاح نخستین دفتر منطقه ای شورای جهانی صنایع دستی در ایران گفت: یکی از مهمترین فعالیت های دفتر منطقه ای شورای جهانی صنایع دستی، هم افزایی هنرمندان صنایع دستی منطقه است و با استفاده از ظرفیت های این دفتر صنایع دستی ایران را به جهان معرفی می کنیم.
نامور مطلق با اشاره به اینکه مشکل اصلی صنایع دستی کشور، فروش و برندسازی است افزود: امسال ، ایران فعالترین عضو جامعه جهانی در عرصه صنایع دستی بوده است و نام ایران به عنوان صاحب صنایع دستی شوراها در جهان برده و این باعث برندسازی برای کشور می شود.
وی اضافه کرد: این دفتر کمک می کند تا سهم بیشتری در مدیریت جهانی صنایع دستی داشته باشیم.
به گزارش صدا و سیما ناور مطلق با اشاره به اینکه ما استحقاق برپایی موزه جهانی صنایع دستی را داریم گفت: نیازمند کمک مدیران ارشد در این زمینه هستیم تا به جایگاه اصلی خود در مدیریت صنایع جهانی برسیم.
دیدگاهتان را بنویسید