
تصویر روز: شعبه مرکزی تبریز بانک توسعه تعاون موفق شد از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به عنوان شعبه برتر کشوری انتخاب شود.
به گزارش تصویر روز به نقل از آرمان تبریز،در هفتمین گردهمایی روسای موفق شعب بانک های کشور از تلاش های “حمید مصباح” رئیس شعبه مرکزی تبریز بانک توسعه تعاون به جهت تلاش هایش با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
در لوح سپاسی که به امضای “محسن خوش طینت” رئیس موسسه عالی آموزش بانکداری ایران رسیده آمده است:
جناب آقای حمید مصباح
رئیس محترم شعبه مرکزی تبریز بانک توسعه تعاون
با عنایت به نقش مهم روسای شعب، به عنوان یکی از عوامل موثر در موفقیت بانک و تحقق اهداف نظام بانکی کشور و به پاس تلاش های ارزشمند شما در انجام وظایف و مسئولیت های شغلی و موفقیت های کسب شده در شعبه ای که ریاست آن بر عهده دارید ، این لوح تقدیر به عنوان رئیس برگزیده شعب بانک توسعه تعاون به جنابعالی تقدیم می گردد.
امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال همچنان شاهد تلاش های مجدانه و موفقیت شما در تحقق اهداف نظام بانکی کشور باشیم.
این گزارش حاکی است، این همایش با شعار « کنترل های داخلی ، بهبود عملکرد » به همت مؤسسه عالی آموزش بانکداری ایران و با حضور حدود ۴۰۰ نفر از مدیران ارشد نظام بانکی و رؤسای برگزیده شعب ۳۰ بانک و مؤسسه اعتباری کشور در سالن همایش-های این مؤسسه در تهران برگزار شد.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۶ شهریور
06 شهریور 1404
سایپا توانسته به نیاز جامعه و بهویژه قشر متوسط پاسخ دهد
06 شهریور 1404
نصب بیش از هزار مگاوات پنل خورشیدی در کشور
06 شهریور 1404
۹۰۰ هزار خارجنشین هنوز از فهرست یارانه بگیران حذف نشدهاند
06 شهریور 1404
تکمیل و تجاریسازی ۷ هزار دستگاه خودرو در پارسخودرو
06 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید