
تصویر روز: شاخص بورس در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه با افت ۲۸۸ واحدی مواجه شد.
در جریان معاملات امروز بازار سرمایه تعداد ۸۴۳ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۲۰۲ میلیارد تومان در ۵۸ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۲۸۸ واحدی در ارتفاع ۷۷ هزار و ۵۷۴ واحد قرار گرفت.
بیشترین تاثیر منفی بر دماسنج بازار سهام در روزجاری به نام نمادهای معاملاتی پارسان، خساپا و وپست شد و در مقابل نمادهای معاملاتی وبملت، فخوز و واتی با رشد خود مانع ریزش بیشتر شاخص داشتند.
شاخصهای اصلی بازار سرمایه هم روز منفی را پشت سر گذاشتند بهطوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۱۰۰ واحد، کل (هموزن) ۲۲ واحد، قیمت (هموزن) ۱۸ واحد، آزاد شناور ۳۰۷ واحد و شاخص بازار اول و دوم به ترتیب ۱۹۲ و ۶۸۶ واحد افت کردند.
به گزارش تصویر روز به نقل از تسنیم در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲۷۶ میلیون ورقه به ارزش ۲۲۲ میلیارد تومان در ۲۸ هزار نوبت، آیفکس ۱٫۴ واحد رشد کرد و در ارتفاع ۸۶۶ واحد قرار گرفت.
مطالب مرتبط

کدام یک از مزایای حقوقی کارگران معاف از مالیات است؟
17 اردیبهشت 1404
بلاتکلیفی در ساماندهی معاملات آنلاین طلا ادامه دارد!
17 اردیبهشت 1404
نماد خساپا بازگشایی شد/ ۶۱.۵ درصد رشد ارزش سهم در روز اول بازگشایی
17 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید