
تصویر روز: شاخص کل بورس و اوراق بهادار در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه با رشد ۱۵ واحدی در ارتفاع ۷۷ هزار و ۸۱۲ واحد قرار گرفت.
در جریان معاملات امروز بازار سرمایه تعداد ۵۵۰ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۱۳۴ میلیارد تومان در ۵۴ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
بیشترین تاثیر مثبت بر رشد دماسنج بازار سهام در روزجاری به نام نمادهای جم، وامید و خاهن شد و در مقابل نمادهای معاملاتی ونوین، وغدیر و وانصار با افت خود مانع افزایش بیشتر شاخص شدند.
همچنین نمادهای معاملاتی شرکتهای گروه دارویی برکت، بانک ملت، سایپا و گسترش نفت و گاز پارسیان پربینندهترین نمادهای معاملاتی امروز بورس اوراق بهادار بودند.
بر اساس این گزارش؛ در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۴۴۲ میلیون ورقه به ارزش ۲۵۵ میلیارد ریال در ۲۳ هزار نوبت، آیفکس ۳٫۲ واحد رشد کرد و در ارتفاع ۸۶۹ واحد قرار گرفت.
مطالب مرتبط

فرآیند پذیرش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان
28 تیر 1404
مقابله با همه سرطانها فقط با یک واکسن
28 تیر 1404
اعلام شرایط فروش فوری سایپا۱۵۱ از فردا + بخشنامه
28 تیر 1404
قیمت طلا و سکه ۲۸ تیر
28 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید