
تصویر روز: بیمه آرمان در شانزدهمین همایش ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان، موفق به دریافت گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان شد.
به گزارش روابط عمومی بیمه آرمان، در شانزدهمین همایش روز ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان که امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمع کثیری از مدیران و صاحب نظران بخش های اقتصادی و خدماتی کشور برگزار شد، شرکت بیمه آرمان موفق به کسب گواهینامه در حوزۀ خدمات شد و علیرضا بیانیان مدیر عامل این شرکت این جایزه را دریافت کرد.
سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان بر اساس بررسی و ارزیابی شاخص های عملکردی شرکت بیمه آرمان در سال ۱۳۹۴، این گواهینامه را در راستای رعایت حقوق بیمه گذاران و ذی نفعان، تکریم ارباب رجوع و خدمات رسانی مطلوب به این شرکت اهدا کرد.
نوشته قبلی آگهی پرداخت سود سهام بانک پاسارگاد + جزئیات
نوشته بعدیگشایش نمایشگاه کتاب ایلام با عاملیت بانک شهر
مطالب مرتبط

یارانه ۷۵۰ هزار نفر از دهکهای بالا حذف شد
10 اردیبهشت 1404
امدادرسانی سایپایدک به حادثهدیدگان بندر شهید رجایی
09 اردیبهشت 1404
خدمات رایگان دفاتر قضایی برای آسیبدیدگان حادثه بندر شهید رجایی
09 اردیبهشت 1404
خط تولید خودروهای «لادا» در ایران راهاندازی میشود
09 اردیبهشت 1404
پرمصرفها منتظر قبوض نجومی باشند/ ابهام زدایی از قبض های برق
09 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید