تصویر روز: زن انگلیسی با مرد مورد علاقه اش که به دلیل بیماری سرطان آخرین روزهای زندگی اش را می گذراند در بیمارستان منچستر ازدواج کرد.
به گزارش تصویر روز به نقل از کانال روزنامه ایران ، این زوج مدتها بود که به یکدیگر علاقه داشتند اما با شروع بیماری سرطان «ری » مرد ۶۳ ساله ازدواج آنها به تعویض افتاده بود .
پزشکان بیمارستان منچستر اعلام کردند که بیماری سرطان «ری » پیشرفت کرده و تنها چند روز از زندگی اش باقی مانده است به همین دلیل «تریسی» ۴۵ ساله تصمیم می گیرد با مرد مورد علاقه اش در بیمارستان ازدواج کند و در بیمارستان مراسم عروسی و پیوند زناشوئیشان را برگزار کند.
تصاویر منتشر شده از این عروسی ناراحت کننده نشان میدهد که اعضای خانواده و دوستان این زوج به همراه کارکنان نیز در بیمارستان حضور یافتند و در مراسم شرکت کردند.
مطالب مرتبط

اعلام برنامه های هفته میراث فرهنگی
21 اردیبهشت 1404
مقام آمریکایی:مذاکرات با ایران دلگرمکننده بود
21 اردیبهشت 1404
دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ساعاتی پیش آغاز شد
21 اردیبهشت 1404
زمان انتشار دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
21 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید