
تصویر روز: در پی حکم وزارت حمل و نقل کره جنوبی، شرکت خودروسازی هیوندایی و خواهر خوانده اش، کیا موتور، ۲۴۰ هزار خودرو ساخت خود را برای برطرف کردن ایراد قطعات معیوب فراخواندند.
به گزارش تصویر روز به نقل از یورو نیوز ، وزارت حمل و نقل کره پیش تر در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر وجود قطعات معیوب در موتور خودروهای ساخت این دو شرکت از آنها درخواست کرده بود که برای رفع ایرادها، اعلام فراخوان کنند اما هیوندایی و کیا موتور ضمن کم اهمیت قلمداد کردن معایب، با این درخواست مخالفت کرده بودند.
پس از آن وزارت حمل و نقل کره دوازده مدل از اتوموبیل های ساخت این دو شرکت را مورد بازرسی فنی قرار داد و با صدور حکمی بر برطرف ساختن ایرادها تاکید کرد.
هیوندایی و کیاموتور که امسال فروش بیش از هشت میلیون خوردو را در دستور کار خود قرار داده اند پیش از این در ماه آوریل نیز نزدیک به یک و نیم میلیون خودروی ساخت خود را در کره جنوبی و آمریکا برای برطرف کردن معایبی در قسمت موتور فراخوانده بودند.
مطالب مرتبط

چک تمامالکترونیک؛ راهکار نهایی برای کاهش دعاوی و تخلفات بانکی
11 اردیبهشت 1404
تسهیلات مرحله دوم طرح «طنین چکنو» بانک صادرات افزایش یافت
11 اردیبهشت 1404
ابطال کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خرداد
11 اردیبهشت 1404
هشدار ایران به آمریکا
11 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید