تصویر روز: مدیر عامل بیمارستان میلاد از انجام اولین زایمان طبیعی با حضور همسر آموزش دیده در این بیمارستان خبر داد.
دکتر محمود رضا فیاض ضمن بیان این خبر اظهار داشت: این امر در راستای طرح تحول نظام سلامت و افزایش زایمان طبیعی به خصوص در مادران فرزند اول است.
وی شرکت مادر و پدر درکلاسهای آمادگی برای زایمان را شرط انجام زایمان طبیعی با حضور همسر آموزش دیده عنوان کرد و گفت: شرکت در این کلاس ها باعث توانمند سازی مادران باردار و کسب آمادگی های لازم توسط پدران می شود.
دکتر فیاض تجربه شیرین مشترک در لحظه تولد نوزاد، تقویت روحیه مادر و پیوند های خانوادگی را از مزایای زایمان طبیعی با حضور همسر آموزش دیده دانست و اظهار داشت: از این پس شاهد افزایش تعداد این نوع زایمان در بیمارستان میلاد خواهیم بود.
گفتنی است پیش از این بیمارستان میلاد به عنوان یکی از بیمارستان های برتر در اولین جشنواره ترویج زایمان طبیعی، برگزیده شده بود.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۳ شهریور
03 شهریور 1404
کاهش قیمت حبوبات در آستانه فصل برداشت
03 شهریور 1404
یک میلیون خانواده در صف دریافت تسهیلات نهضت ملی مسکن
03 شهریور 1404
پکن: چین به دنبال حل سیاسی مسئله هستهای ایران است
03 شهریور 1404
برای تک نرخی شدن ارز زمان مناسبی است؟
03 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید