
تصویر روز: طبق نتایج یک مطالعه جدید، خوردن مقادیر زیاد میوه و سبزیجات به پیشگیری از بروز انسداد عروق خونی پا کمک می کند.
به گزارش مهر، دکتر شان هفرون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما بر اهمیت وجود میوه و سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی تاکید دارد.»
در افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی، رگ های پا تنگ و باریک شده که موجب محدودشدن جریان خون به ماهیچه ها می شود و راه رفتن یا ایستادن را دشوار یا دردناک می کند.
محققان در این مطالعه داده های ۳.۷ میلیون نفر با میانگین سنی ۶۴ سال را بررسی کردند و دریافتند افرادی که سه وعده یا بیشتر در روز میوه و سبزیجات می خوردند، ۱۸ درصد کمتر با ریسک ابتلا به بیماری عروق محیطی مواجه بودند.
نتایج مطالعات پیشین همواره حاکی از آن بوده که مصرف مقدار کمتر میوه و سبزی با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است اما تاکنون مطالعات کافی در مورد ارتباط بین مصرف میوه و سبزی با خطر ابتلا به بیماری عروقی محیطی انجام نگرفته بود.
مطالب مرتبط

امدادرسانی سایپایدک به حادثهدیدگان بندر شهید رجایی
09 اردیبهشت 1404
خدمات رایگان دفاتر قضایی برای آسیبدیدگان حادثه بندر شهید رجایی
09 اردیبهشت 1404
خط تولید خودروهای «لادا» در ایران راهاندازی میشود
09 اردیبهشت 1404
پرمصرفها منتظر قبوض نجومی باشند/ ابهام زدایی از قبض های برق
09 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید