تصویر روز: استاندار البرز با صدور پیامی از مردم همیشه در صحنه استان دعوت بعمل آورد تا در حماسه پر شور هفتم اسفندماه، بار دیگر پشتیبانی خود را از نظام جمهوری اسلامی اثبات نمایند.
” سیدحمیدطهائی” در مصاحبه تلویزیونی با صدا وسیمای مرکز استان البرز مردم شهید پرور و همیشه در صحنه استان را به مشارکت حداکثری در انتخابات هفتم اسفندماه دعوت نمود.
در متن این دعوت آمده است:
« دو انتخابات پنجمین دوره خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، هفتم اسفندماه یادگاری از بزرگان انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدری است که مظلومانه در سیاه چاله های زمان اسارت کشیدند تا امروز ملت ما صاحب رأی باشد. قطع به یقین مردم قهرمان و همیشه در صحنه با حضور پر شور و با معنای خود در پای صندوق های رأی و با حضور پر شور، حماسه دیگری را رقم زده و درس عزت و قدرت را برای جهانیان به تصویر خواهند کشید.»
هیات های اجرایی، بازرسان، اعضای شعب اخذ رأی، نیروهای نظامی و انتظامی در اقصی نقاط استان، با امانت داری، صیانت از آراء مردم را عهده دار هستند.
استان البرز با آمادگی هر چه تمام تر به استقبال جمعه هفتم اسفند خواهد رفت.
مطالب مرتبط

اعلام برنامه های هفته میراث فرهنگی
21 اردیبهشت 1404
مقام آمریکایی:مذاکرات با ایران دلگرمکننده بود
21 اردیبهشت 1404
دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ساعاتی پیش آغاز شد
21 اردیبهشت 1404
زمان انتشار دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش
21 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید