تصویر روز: مدیرعامل بانک ملت از مشارکت فعال این بانک در طرح ضربتی اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار اعلام کرد که بانک ملت در این طرح، به ۷۵ هزار نفر، در کوتاه ترین زمان ممکن، وام ازدواج پرداخت می کند.
وی با بیان این نکته که بانک ملت در راستای انجام رسالت اجتماعی خود و کمک به جوانان در تشکیل خانواده، شرایط و ضوابط لازم را در زمینه پرداخت فوری وام ازدواج به شعب خود ابلاغ کرده است.
دکتر اخلاقی با اشاره به ایجاد ستاد تسهیل در امر ازدواج در مدیریت های شعب استان ها و مناطق بانک ملت تاکید کرد: در همین راستا، تسهیل و تسریع در فرآیند اخذ و تکمیل مدارک متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و در نهایت پرداخت تسهیلات مذکور در چارچوب ضوابط جاری بانک مورد تاکید قرار گرفته است.
به گفته وی، تسهیلات ازدواج مورد نظر در کمترین زمان ممکن و با اخذ تنها یک ضامن از متقاضیان، به آنان پرداخت خواهد شد.
مطالب مرتبط
عزل مدیر شبکه افق و توقف برنامه «خطخطی»
12 بهمن 1404
عرضه ایرانچک 5 میلیون ریالی در شبکه بانکی
12 بهمن 1404
نماد ایرانخودرو در بورس تا هفته آینده تعلیق شد
12 بهمن 1404
مبلغ کالابرگ با مصرف خانوار تناسب ندارد
12 بهمن 1404

دیدگاهتان را بنویسید