تصویر روز: با حضور مدیر عامل و مدیران ارشد گروه سایپا در ۱۵ اسفند که روز درختکاری و مصادف با روز سایپا است چندین نهال درخت غرس شد.
با حضور دکتر مهدی جمالی مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا، معاونین ، مدیران ، روساء و جمعی از پرسنل با هدف انجام مسئولیت اجتماعی و الزامات قانونی مبنی بر ایجاد فضای سبز در شرکت های صنعتی تعدادی نهال درخت غرس شد.
در این مراسم دکتر جمالی، ضمن تبریک روز درختکاری به پرسنل پرتلاش سایپا گفت: ۱۵ اسفند بزرگترین جشن در حوزه محیط زیست در ایران و جهان است و توجه به بخش زیست محیطی و بخش سرانه فضای سبز در دنیا جایگاه و منزلت خاصی پیدا کرده است.
مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا در هنگام غرس درخت در روز درختکاری اظهار کرد: امیدوارم گروه سایپا مثل این درخت روز به روز تنومندتر و پرریشه تر شود و افتخارآفرینی های متخصصان صنعت همواره ادامه داشته باشد.
مطالب مرتبط

حجم سدهای تهران نگرانکننده شد
27 شهریور 1404
گرانی چندین باره لبنیات؛ چرا گرانی لبنیات متوقف نمیشود؟
27 شهریور 1404
رقیب روسی استارلینک در راه است
27 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۲۷ شهریور
27 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید