
تصویر روز: نرخ تورم اروپا در ماه اوت با رسیدن به ۱.۵ درصد، بالاترین نرخ افزایش در ۴ ماه اخیر را به خود اختصاص داد.
یورو استات در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد، نرخ تورم در منطقه یورو در ماه گذشته میلادی به بیشترین رقم در ۴ ماه اخیر رسید.
در همین حال شاخص قیمت مصرف کننده در اروپا در ماه اوت به ۱.۵ درصد رسید که این رقم برای ماه قبل از آن ۱.۳ درصد ثبت شده بود. البته این موضوع می تواند منجر به اجرای برنامه های محرکی بیشتر از سوی بانک مرکزی اروپا شود.
بر همین اساس، میانگین نرخ تورم منطقه یورو در ۴ ماه اخیر ۱.۴ درصد ثبت شده است و شتاب نرخ تورم بیشتر به قیمت انرژی و نیز افزایش تورم بیش از حد انتظار در آلمان و اسپانیا بر می گردد.
همچنین رشد اقتصادی در ۱۹ کشور عضو منطقه یورو روبه افزایش است و نرخ بیکاری هم در برابر ۹.۱ درصد قرار گرفته است؛ اما با این وجود تورم در این منطقه همچنان بطرز قابل توجهی جهش پیدا نکرده و افزایش دستمزدها آنچنان که انتظار می رود، محقق نشده است.
از سویی دیگر یکی از نگرانی های بانک مرکزی اروپا افزایش ارزش یورو در مقابل دلار آمریکا است که از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون ۱۳ درصد رشد پیدا کرده است که این مسئله موجب شرایط انقباظی سیاست های پولی بانک مرکزی اروپا می شود.
مطالب مرتبط

هشدار صریح پوتین به نیروهای ناتو در اوکراین
14 شهریور 1404
آمادهباش در ۴ استان جنوبی کشور بهدلیل احتمال رگبار و سیلاب
14 شهریور 1404
علت اختلال در اینترنت مشخص شد
13 شهریور 1404
کاهش سطح روابط دیپلماتیک ایران و استرالیا
13 شهریور 1404
وضعیت نامطلوب سدهای ۱۱ استان؛ ۸ سد در آستانه خشکی قرار دارند
13 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید