تصویر روز: مدیر عامل یک شرکت داخلی اعلام کرد: مجوز بازارگاه الکترونیکی حمل و نقل کالا در کشور در آینده ای نزدیک صادر می شود.
حامد تاجالدین با بیان این مطلب افزود: با راه انداری این بازارگاه بستر لازم برای ورود تکنولوژِی های نوین به بازار حمل و نقل کالا در کشور فراهم می شود.
وی در ادامه از آغاز بکار اپلیکیشن کاملا ایرانی با نا تجاری ” اوبار ” توسط متخصصان و کارشناسان داخلی خبر داد و گفت: این اپلیکیشن با هدف ساماندهی و چابک سازی شبکه ترابری کشوری طراحی و عرضه شده است.
تاچ الدینی اظهارداشت: در محصول دانشبنیان “اوبار”، برای نخستین بار سرویس ترابری به صورت تکنولوژیک طراحی و پیادهسازی شده است.
وی افزود: این اپلیکیشن که با همت جمعی از فارغالتحصیلان دانشگاههای برتر کشور در حوزههای فنی-مهندسی و کسبوکار راهاندازی شده تا با استفاده از تکنولوژیهای روز بازار حمل و نقل را کارآمد و بهینه کند.
از ویژگیهای این نرمافزار میتوان به دسترسی سریع به مناسبترین راننده و ماشین حمل بار کالا، امکان ردیابی لحظهای مرسوله به صورت رایگان، ارسال بار با پایینترین قیمت بازار، ارائه برنامه و بیمه کالا اشاره کرد که تجربه جدیدترین سرویس رقابتی ترابری را برای متقاضیان ممکن میکند.
تاج الدینی تاکید کرد: اوبار بستری را فراهم میکند تا ارسالکنندگان بار بتوانند محمولههای مورد نظر خود را با پایینترین قیمت و بالاترین کیفیت و سریع و مطمئن به سراسر کشور ارسال کنند. به گفته وی این نرم افزار همچنین قابلیت امتیاز دهی به عملکرد رانندگان را در زمان ارایه خدمت به صاحبان کالا را دارد.
وی میگوید: کاهش زمان ،حذف واسطه ها ، جلوگیری از هدر رفت سوخت و جلوگیری از تردد خالی کامیون ها از دیگر مزایای این اپلیکیشن است.
تاج الدینی در ادامه اظهارداشت: برآورد ها نشان می دهد با بهره گیری از این نرم افزار سالانه حدود یک و نیم میلیارد دلار در کشور صرفه جویی خواهد شد. وی افزود: در حال حاضر میانگین حرکت یک یک کامیون در ایران حدود ۵۵ هرار کیلومتر و میانگین حرگت یک کامیون در کشور امریکا حدود ۱۸۰ هزار کیلومتر است.
وی با اشاره به با بیان اینکه به دنبال حذف نسخه کاغذی بارنامه هستیم، اظهار داشت: اپلیکیشن این سیستم نیز در قالب اندروید و ios تا ۲ الی ۳ ماه آینده آماده میشود.
تاجالدین به راهاندازی سیستم خودکار قیمتدهی کرایه در این سامانه اشاره کرد و گفت: نرخگذاریها در این سیستم کاملاً شفاف است و مانع بروز واسطهگری و فساد میشود؛ با اجرای این سامانه نرخ حمل کالا کاهش مییابد و قیمت حمل برای صاحبان کالا و راننده مقرون به صرفه خواهد بود.
تاجالدین با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۰ هزار نفر راننده در ناوگان خود داریم، گفت: تلاش میکنیم هزینههای حملونقل را تا ۳۰ درصد کاهش دهیم و این ۳۰ درصد کاهش هزینه حملونقل کالای بین شهری به ۳ درصد رشد GDP منجر خواهد شد.
به گفته وی از این تعداد خدود ۸ هزار راننده بصورت فعال با این سیستم مشغول فعالیت هستند.
دیدگاهتان را بنویسید